Kvoteberk naručio 66 masaža za dve godine, 24 maserke ga optužile za seksualno uznemiravanje

08.06.2022

07:54

0

Dešon Votson uskoro će pred sudijom da odgovara na optužbe žena

Kvoteberk naručio 66 masaža za dve godine, 24 maserke ga optužile za seksualno uznemiravanje
votson - Copyright Profimedia

Kvoterbek Klivlend Braunsa Dešon Votson optužen je da je u period od jeseni 2019. do proleća 2021. godine zakazao masaže sa 66 različitih žena, od čega je njih 24 podnelo tužbu za seksualno uznemiravanje. Kako piše "Njujork tajms" advokati Votsona pribavili su i izjave podrške od 15 terapeutkinja.

Jedna žene koja nije tužila Votsona rekla je za ovaj list da je poznati sportista bio uporan u svojim zahtevima da imaju seksualni odnos tokom masaže i opisuju tačno kako je molio da bude oralno zadovoljen.

Optužbe protiv Votsona počele su od marta 2021. kada je podneta prva, da bi poslednja došla do tužioca u ponedeljak i u njoj se kaže da je oštećena strana dvaput masirala kvoterbeka Klivlenda. U  ovom slučaju se kaže da je prva masaža bila prekinuta jer je Votson morao naglo da ode nakon telefonskog poziva.

 

U tužbi se navodi da je Votson zakazao drugu masažu nekoliko dana kasnije. Tada se, prema svedočenju ove žene, Votson razotrkio i masturbirao i, kako piše u tužbi, "nije za to ponudio izvinjenje ili objašnjenje ".

 

U tužbi se navodi da je žena ubrzo nakon toga prestala sa terapijom masaže.

Votsonov advokat, Rasti Hardin, povodom optužbi dao je izjavu za medije:

- U ovom trenutku nismo u mogućnosti da odgovorimo na novu tužbu. Naš pravni tim nije imao vremena da istraži ovu novu prijavu i nije čuo njeno ime do danas. Dešon nastavlja da poriče da je učinio bilo šta neprikladno sa bilo kojim od tužitelja.

Votson je negirao sva krivična dela.

- Ono što mogu da radim je da nastavim da govorim istinu. A to znači da nikada u životu nisam napao, nepoštovao ili maltretirao nijednu ženu - izjavio je Votson još 25. marta na početku ove afere.

 BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike