Smrt NFL igrača šokirala Ameriku! Zbog nalaza sa obdukcije su svi zanemeli!

02.07.2022

09:34

0

Autor: G. F.

Džejlon Ferguson (26) preminuo je u svom stanu od posledica predoziranja, odnosno kombinovanja fentanila i kokaina

Smrt NFL igrača šokirala Ameriku! Zbog nalaza sa obdukcije su svi zanemeli!
Džejlon Ferguson - Copyright Profimedia

Kada je 22. juna ove godine policija zatekla beživotno telo NFL igrača Džejlona Fergusona Amerika je ostala u potpunom šoku.

Preminuo je u svojoj kući, a kako na telu nije bilo tragova povreda naložena je obdukcija. Rezultati ove procedure zaprepastili su sve!

Portparol Kancelarije glavnog medicinskog istražitelja u Merilendu Brus Godfard objavio je da je razlog smrti predoziranje, odnosno da je smrt nastupila zbog kombinovanja kokaina i fentanila.

Fentanil je sintetički analgetik koji se širom sveta zloupotrebljava kao droga. Oko 100 puta je  potentniji od morfina i vodi se kao lek koji može biti opasan po zdravlje i život jer veoma lako može doći do predoziranja.

 

 

Jedna od najpoznatijih žrtava takve upotrebe fentanila je čuveni muzičar Princ koji nije mogao da trpi bolove pa je sam sebi  povećao dozu i tako okončao život.

Zvaničnih podataka o tome da li je i NFL igrač preminuo iz istih razloga kao čuveni muzičar nema, ali budući da mu je u krvi nađen i kokain verovatnije je da se radi o smrtonosnoj kombinaciji droga, koje je konzumirao a da bolovi nisu bili razlog za to.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike