Skandal na Svetskom prvenstvu, legendarni Topić ljut kao ris: Prešli smo 10 hiljada kilometara da nam otruju decu, popi**eo sam! (FOTO)

05.08.2022

17:08

0

Autor: 24sedam

Strašni događaji u Kolumbiji bacili u drugi plan atletska ostvarenja

Skandal na Svetskom prvenstvu, legendarni Topić ljut kao ris: Prešli smo 10 hiljada kilometara da nam otruju decu, popi**eo sam! (FOTO)
Angelina Topic (3) - Copyright sas.org.rs

Dok nam sa Svetskog prvenstva iz Kolumbije stižu odlične vesti, legenda srpske atletike Dragutin Topić ne može da dođe sebi zbog skandala i katastrofe od organizacije ovako velikog takmičenja.

I ne, ne radi se tu o problemima s kojima se sportisti susreću, ovde se radi o životima i ugroženom zdravlju. Otac naše skakačice uvis Angeline, koja je baš kao i njena koleginica Zorana Rokavec obezbedila finale, svoj bes je podelio na društvenim mrežama.

 

 

- Prešli smo 10.000 km da bi nam u hotelu otrovali skoro svu decu.  Besana noć je iza nas... Popizdeo sam (izvinjavam se na rečniku ali to je deskripcija svih  mojih trenutnih osećanja), i ne znam šta bih Vam više rekao! Teodora se borila, ali povraćanje i bolovi u stomaku su je učinili bespomoćnom. Glavu gore, mala, volim te kao ćerku, i poštujem te do neba - napisao je Dragutin.

Devojka kojoj je legenda naše atletike posvetila kraj objave je Teodora Boberić, devojka koja neće moći da se takmiči u skoku udalj i troskoku zbog trovanja.

Nadamo se da će sa svim našim (i ne smao našim) sportistima sve biti u redu i da će im epizoda iz Kolumbije biti baš to - epizoda koju treba zaboraviti. A nadamo se i da će odgovorni za ovaj skandal biti adekvatno kažnjeni.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike