Ova američka lepotica se upustila u borbu za Novakov nastup na US Openu! Novinarka "Foks njuza" postavila pitanje koje deli Ameriku

05.08.2022

10:46

0

Autor: 24sedam

Kongresmeni, senatori, novinari... Sve je veći broj ljudi koji traže dozvolu za Novakov nastup na US Openu

Ova američka lepotica se upustila u borbu za Novakov nastup na US Openu! Novinarka "Foks njuza" postavila pitanje koje deli Ameriku
tomi - Copyright Instagram printscreen

Američka novinarka, komentatorka na radiju "Foks njuz" Tomi Laren postavila je pitanje oko koga se deli Amerika, a tiče se iligealne imigracije, covid propisa i Novakovog učešča na US Openu.

Larenova je podsetila na apsurd koji stvara insistiranje na poštovanju strogih covid pravila prilikom legalnog ulaska putnika u SAD i poroznost granice na jugu zemlje. 

- Dozvoljavamo milione ilegalaca koji nemaju pravo da budu u ovoj zemlji, a držimo po strani Novaka Đokovića jer nije vakcinisan. Šta je sa nevakcinisanim ilegalcima. Senatorka Marša Blekburn radi nešto po tom pitanju - napisala je Larenova.

 

 

Vest o definitivnom odustajanju Đokovića od turnira u Montrealu zbog zabrane kanadskih vlasti da ulaze u zemlju nevakcinisani stranci, šokirala je kongresmenku Klaudiju Teni iz Njujorka. Njen komentar bio je veoma kratak, ali dovoljno jasan:

 

 

 

- Glupost!

Ovako čvrst stav Kanađana Tenijuvu nije obeshrabrio, jer je još jednom preko Tvitera dala podršku ideji o Đokovićevom igranju na poslednjem grend slemu u sezoni:

 

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike