Nikom ništa nisam pričao, ali izgleda da ću morati! Igora Milanovića zaboleo stav VK Novi Beograd nakon prekida saradnje

18.06.2022

12:27

0

Legenda našeg i svetskog vaterpola otvara dušu za 24sedam posle uspešnog završetka sezone i igranja finala Lige šampiona

Nikom ništa nisam pričao, ali izgleda da ću morati! Igora Milanovića zaboleo stav VK Novi Beograd nakon prekida saradnje
20220603_GSca_FE13002 - Copyright Deepbluemedia/G. Scala

Vest da Igor Milanović više nije trener vaterpolista Novog Beograda iznenadila je mnoge, posebno kada se uzme u obzir da je za veoma kratko vreme na klupi uspeo da "našteluje" ekipu tako dobro da stigne do borbre za titulu prvaka Evrope. I da tu titulu ne srećno ne osvoji zbog "penal ruleta".

O raskidu Novog Beograda i Milanovića se šuškalo u vaterpolo krugovima odmah po završetku tog finala. Prvu potvrdu dobili smo od direktora kluba Slobodana Sora, koji je u saopštenju objasnio da je i klub o prekidu saradnje saznao iz medija. Uz zahvalnost Milanoviću "na korektnom odnosu i ostvarenim rezultatima", te uz želju za svu "sreću u nastavku trenerske karijere", direktor Novog Beograda je istakao i žaljenje što je trener informaciju o prekidu saradnje podelio prvo s medijima.

Imajući u vidu da Milanović važi za čoveka koji gotovo uvek kaže sve što misli, i mi smo se začudili posle ovih informacija, pa se zapitali šta, sada već bivši, trener Novog Beograda ima da kaže na tu temu.

- Zaista sam iznenađen izjavama ljudi iz VK Novi Beograd. Od jutros me novinari zovu, ali obzirom da sam s prijateljem došao u Bajinu Baštu na tri dana uživanja, nisam čitao nijedne novine niti sam nijednom novinaru dao bilo kakvu izjavu, sve je u domenu spekulacija - kaže Milanović za 24sedam pa dodaje da će morati i sam da reaguje:

- Očigledno je da ću morati da objasnim javnosti kroz šta sam sve prošao za ova tri meseca, a da bih sačuvao neki svoj trenerski integritet.

Otkriva nam Milanović i šta mu je najviše zasmetalo u pismu direktora VK Novi Beograd.

- Čudi me da Slobodan Soro nije javnosti ponudio razgovor koji je vodio sa mnom u subotu i zašto nije rekao šta je meni rekao u tom razgovoru. Sve ću potanko vrlo brzo objasniti, samo da bih zaštitio svoj rad i uspeh. Divno je bilo tri meseca sa igračima i stručnim štabom, a sve ostalo nije vredno spomena, verujte i ne razmišljam  mnogo o tome.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike