Milanović prvo obavestio medije da nije trener Novog Beograda! U klubu iznenađeni, ali zahvalni

18.06.2022

09:05

0

Ekipu je za kratko vreme doveo do finala Lige šampiona

Milanović prvo obavestio medije da nije trener Novog Beograda! U klubu iznenađeni, ali zahvalni
xsd-124078 - Copyright VK Novi Beograd

U vaterpolo krugovima danima kruži priča da Igor Milanović više nije trener Novog Beograda, ali zvanične informacije iz kluba nije bilo.

I dok se čekalo da se jedna od strana obrati medijima, stiglo je saopštenje kluba, u kome se navodi da se zahvaljuju treneru Igoru Milanoviću na saradnji, kao i da je o raskidu te saradnje klub saznao iz sportskih rubrika u novinama.

Obraćanje, ispod koga je potpisan sportski direktor kluba Slobodan Soro, prenosimo u celini i bez izmena:

- Poštovani mediji,

Prelistavanjem sportskih rubrika u novinama, pročitali smo izjavu Igora Milanovića da više nije naš trener. Za nas je on bio jedno od potencijalnih rešenja, za koje smo dugoročno smatrali da može da vodi našu ekipu na najbolji mogući način.

Žao nam je što se odlučio da tu informaciju prvo podeli sa medijima, a ne sa klubom, ali to ne menja naš odnos prema njemu i veliku zahvalnost na svemu što je u ova tri meseca uradio. U ovom slučaju moramo da se okrenemo drugim opcijama i da rešimo jedno od najbitnijih pitanja za funkcionisanje kluba u što kraćem roku.

Još jednom želimo da se zahvalimo Igoru Milanoviću na korektnom odnosu i ostvarenim rezultatima kao i da mu pozelimo sreću u nastavku trenerske karijere.

Srdačan pozdrav

Slobodan Soro

direktor vaterpolo kluba Novi Beograd.

Igor Milanović je na klupi Novog Beograda zamenio Dejana Jovovića, koji je bio prelazno rešenje nakon odlaska Vladimira Vujasinovića, a ekipu je za samo nekoliko meseci doveo do finala Lige šampiona.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike