Milanovićeva "luda" poruka igračima na poluvremenu dovela do borbe za titulu prvaka Evrope! Sad je sve u hladnoj glavi i junačkom srcu

04.06.2022

05:17

0

Autor: 24sedam

Vaterpolisti Novog Beograda i Pro Reka bore se za trofej u Ligi šampiona

Milanovićeva "luda" poruka igračima na poluvremenu dovela do borbe za titulu prvaka Evrope! Sad je sve u hladnoj glavi i junačkom srcu
20220603_GSca_FE13002 - Copyright Deepbluemedia/G. Scala

Došli smo do kraja F8 turnira vaterpolo Lige šampiona u Beogradu. A u utakmici za trofej sastaće se od 19.30 Novi Beograd i čuveni Pro Reko.

Dok su Italijani, prilično rutinski odradili posao sa Ferencvarošom u polufinalu, srpski tim na čelu sa Igorom Milanovićem prošao je pravu dramu u duelu sa Brešom.

Kako je ova utakmica viđena sa klupe Novog Beograda otkrio je upravo trener Milanović, koji je na svoj način uspeo da pokrene ekipu, koja nije bila u savršenom ritmu. tokom prve dve četvrtine.

- Nije bilo lako pratiti utakmicu iz ugla trenera. Mogu vam reći da kao tim nismo pokazali mnogo od onoga što smo se dogovorili pre utakmice. Na poluvremenu, pri rezultatu 7:7 rekao sam momcima da su genijalni. Nisu uradili nijednu stvar koju smo planirali, a mi i dalje imamo nerešen rezultat! Bili smo nešto bolji u drugom poluvremenu, ne preterano, ali na kraju smo videli da ovaj tim, ovi igrači imaju srce veličine planete Zemlje. U finalu smo, a ja ne mislim o rivalu, mislim samo o mom timu - rekao je emotivni Milanović.

Deepbluemedia/G. Scala
 

A kako je izgledalo u samom bazenu i šta očekuje od večerašnjeg meča objasnio je Viktor Rašovič.

- Bila je to vrhunska utakmica sa mnogo golova u duelu dva vrhunska tima. Predstoji nam finale, a u tim utakmicama za trofej, taktičke varijante ne igraju značajnu ulogu. Samo hladna glava i srce u junaka! Ušli smo u finale i sve što se desilo se zaboravlaj. Idemo svom snagom pa nek bolji pobedi!

Za treće mesto u Ligi šampiona od 17.00 boriće se Breša i ferencvaroš, dok će dva i po sata kasnije svoju bitku za titulu početi Novi Beograd i Pro Reko.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike