Novi Beograd dodatno jača drim tim! Milanović dobio pojačanje iz španskog velikana!

16.06.2022

05:03

0

Autor: 24sedam

Alvaro Granados stiže u redove viceprvaka Evrope

Novi Beograd dodatno jača drim tim! Milanović dobio pojačanje iz španskog velikana!
Alvaro Granados - Copyright Profimedia/Nikola Krstic/Alamy

Srpski klupski vaterpolo postaje izuzetno primamljiva destinacija za igrače iz najboljih timova Evrope. Ekspanzija trofejnog sporta na klupskom nivou u poslednje dve godine dovela je to toga da imamo dva puta za redom regionalnog vladara (Radnički Kragujevac i Novi Beograd) kao i vicešampiona Evrope (Novi Beograd), koji je već kaparisao prvo pojačanje za nastupajuću sezonu.

Prvi novajlija u ekipi Igora Milanovića stiže ni manje ni više nego iz španskog giganta Barselonete. Posle pet godina u „večitom prvaku Španije“ Alvaro Granados (23) potpisao je za Novi Beograd, koji je u nedavno završenoj sezoni ostvario je skoro sve ambicije.

Šokantan gubitak Kupa na svom bazenu od Radničkog nadomestio je osvajanjem nacionalne i regionalne titule, ali kruna sezone nije stavljena na Fajanl-ejtu Lige šampiona u Beogradu.

Bolan poraz od slavnog Pro Reka na peterce, ipak, nije obeshrabrio Novobeograđane. Naprotiv, deluje da im je samo dao dodatni elan da u pauzi između dve sezone dodatno pojačaju tim i krenu u još jedan juriš na istorijski poduhvat.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike