Filip Filipović sa laureatom OKS-a: Na najlepši mogući način smo rekli 'Adio'!

26.12.2021

19:31

0

Srpski vaterpolista na odličan način završava godinu

Filip Filipović sa laureatom OKS-a: Na najlepši mogući način smo rekli 'Adio'!
0MMM9732 - Copyright MN Press

Olimpijski komitet Srbije večeras je birao laureate za 2021. godinu, a u muškoj konkurenciji to priznanje završilo je u rukama Filipa Filipovića.

Sjajni levoruki šuter oprostio se od reprezentativnog tima na najbolji mogući način, odbranom zlatne olimpijske medalje, pa je samim tim, za najbolju ekipu proglašena vaterpolo reprezentacija Srbije.

- Olimpijska zlata su najveća priznanja ne samo za mene, već i za ekipu. Sa Tokijom smo zaokružili fantastičnu priču, ova generacija je sa mladim snagama na Olimpijskim igrama uspela nešto što je malo kome u istoriji sporta pošlo za rukom - kazao je Filipović po primanju nagrade od predsednika Olimpijskog komiteta Srbije Božidara Maljkovića.

Filip se potom zahvalio svom timu i selektoru Dejanu Saviću.

- Hvala dragom Bogu i momcima koji su izdržali sve ovo i naravno našim trenerima i celom stručnom štabu koji su trpeli sve ove godine i naše bubice, lepe i u ružne stvari. Kad se završi ovako, nema šta da se doda.

Kad se osvrne na karijeru, vaterpolista Olimpijakosa, nema za čim da žali.

- Moglo je još nešto, ali ostavićemo to na mlađim generacijama. Što se nas tiče, mislim da smo rekli svoje i ono što je trebalo - rekli smo u bazenu. Ostvarili smo svoje snove. Ovo olimpijsko zlato u Tokiju je za nas bilo kruna reprezentativne karijere i na najlepši mogući način smo rekli 'Adio' - istakao je Filipović.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike