Nemilosrdno: Odgovor Poljaka na izvinjenje Đorđa Crnomarkovića

03.02.2021

14:30 >> 14:33

0

Srbin polomio nogu igraču Visle Ploc pa zatražio oproštaj

Nemilosrdno: Odgovor Poljaka na izvinjenje Đorđa Crnomarkovića
Copyright printskrin/kanal+

Poljski fudbal Pjotr Pirdol neće oprostiti tešku povredu srpskom internacionalcu Đorđu Crnomarkoviću!

Mada je u izvinjenju preko klupskog Tviter naloga, bivši fudbaler Radničkog poručio da su on i igrač Visle Plock razmenili poruke, što bi moralo da ukazuje na razumevanje dvojice fudbalera, očigledno da Pirdol ne prihvata izvinjenje za oštar start. Pirdol još ne zna kako će mu teći oporavak, ali on sasvim sigurno neće biti kraći od dva meseca posle loma fibule potkolenične kosti.

– Nakon svih testova dijagnoza je poprečni prelom osovine fibule. Samoj rani će trebati da zaraste dva meseca. A onda rehabilitacija. Već sam puno čitao o ovoj povredi, razgovarao sa lekarima. Danas i sutra imaću razvijen poseban plan rehabilitacije – rekao je Pirdol za “VP Sportove Fakti”.

Pogibeljna igra Crnomarkovića došla je kao posledica zahteva člana stručnog štaba Zaglebja da napravi faul za žuti karton. Na taj način bi došao do četvrte opomene koja bi ga suspendovala za utakmicu sa Lehom, u kojoj, inače, ne bi imao pravo nastupa zbog tzv “klauzule straha” kluba iz Poznanja čiji je dres nosio prethodnu polusezonu. Momenat kada klupa traži od Crnomarkovića da napravi prekršaj snimljen je kamerom i prikazan na društvenim mrežama.

– Drago mi je što je slučaj objavljen. I ljut sam, veoma ljut na ono što se dogodilo. Nijedan sportista ne sme biti povređen na ovaj način. Bilo je bezobrazno, namerno. Nije bilo ni jednog procenta sportskog duha u tom startu – dodao je Pirdol.

Pročitajte još

Crnomarković je izrazio uverenje da će od Pirdola dobiti oproštaj za povredu, ali Pirdol ne može da pređe olako preko starta.

– Pisao mi je Crnomarković na Instagramu. Odgovorio sam mu sutradan, šaljući samo rezultat mog pregleda. Dalji razgovor me nije zanimao. Opet kažem, nijedan sportista ne sme biti povređen na ovaj način.

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike