Italijani u čudu: Milan se odrekao velikog aduta za mečeve sa Zvezdom

03.02.2021

12:17

0

Autor: D. B.

Crveno-beli će dočekati roso-nere 18. februara u Beogradu, a revanš je sedam dana kasnije

Italijani u čudu: Milan se odrekao velikog aduta za mečeve sa Zvezdom
Copyright Profimedia

Italijanski mediji su objavili listu igrača koju je italijanski klub poslao u UEFA pred skorašnju duel sa Crvenom zvezdom u Ligi Evrope.

Na njoj se nalaze sva tri pojačanja koja su u grad mode stigla tokom ove zime – Fikajo Tomori (pozajmljen iz Čelzija), Mario Mandžukić (potpisao kao slobodan igrač) i Sulo Meite (koji je stigao na pozajmicu iz Torina).

Od golmana prijavljeni su Đanluiđi i Antonio Donaruma, kao i iskusni Rumun Ciprijan Tatarusanu. Oštricu Zvezdine ofanzive pokušaće da otupe Kalabrija, Dalo, Ernadez, Kalulu, Kjer, Romanjoli, Tomori i Gabija.

Igru će kreirati Benaker, Krunić, Kasteljeho, Brahim Dijaz, Kesi, Salemeker, Tonali, Meite i Kalhanoglu, dok su napadači za koje se Pijoli odlučio neponovljivi Ibrahimovič, Leao, Mandžukić, Rebić i Maldini.

Iznenađenje predstavlja što među prijavljenim igračima nema Norvežanina Jensa Petera Hoga koji je odigrao pet mečeva za “roso-nere” u jesenjem delu takmičenja u Ligi Evrope uz učinak od tri postignuta gola. Ovo krilo iz Norveške je u Milano stiglo oktobra prošle godine potpisavši ugovor na pet godina.

Pročitajte još

Milano su tokom zimskog prelaznog roka napustili Leo Duarte (pozajmljen Bašakšehiru), Andrea Konti (pozajmica Oarmi), Lorenco Kolombo (pozajmica Kremonezeu), Mateo Musakio (prešao u Lacio) i David Kapani (pozajmljen Rasingu iz Santandera).

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike