Pejdžova poruka pred derbi: Igramo za naš ponos

13.03.2021

06:16 >> 06:28

0

Autor: N. St.

Partizanov Amerikanac veruje u dobar rezultat protiv Zvezde

Pejdžova poruka pred derbi: Igramo za naš ponos
Copyright MN Press

Nije sve išlo po planu za košarkaše Partizana ove sezone. Neće igrati u plej-ofu ABA lige, a pre nekoliko dana su u završnici doživeli poraz od Metropolitana koji je značio kraj u Evrokupu.

Sada ih čeka težak zadatak i duel sa Crvenom zvezdom u regionalnom takmičenju. Taj meč će voditi Aleksandar Matović koji je zamenio Sašu Filipovskog na klupi crno-belih.

O predstojećem susretu je govorio Markus Pejdž.

– Očekuje nas derbi. Iza nas je težak poraz i ispadanje iz Evrokupa. Dobro je što igramo sa Zvezdom sada, jer će svi biti uzbuđeni i spremni za taj duel. Nema navijača, ali mi igramo za naš ponos. Želimo da napredujemo, igramo za trenera Acu. Odličan je lider, tri godine sarađujemo i uradiću sve što mogu da mu pomognem i tako se oseća ceo tim – jasan je Pejdž.

Pohvalio je rivala i naglasio gde bi mogli da traže šansu za trijumf.

Zvezda je dobra ekipa, pobedili su Himki i u dobroj su formi. Očekuje nas pravi rat. Fizički aspekt će biti veoma važan, oni vole da igraju presing i da pokušavaju da „seku“ dodavanja, ako uspemo da izađemo na kraj sa tim onda će biti dobra utakmica – poručio je Pejdž.

Partizanov Amerikanac je u prethodnom “večitom derbiju” bio odlično raspoložen. Dao je 16 poena, ali je njegov tim u Kupu Koraća pao u neizvesnoj završnici. Slično je bilo i u prethodnom regionalnom okršaju kada je Kodi Miler-Mekintajer imao šut za pobedu. U dosadašnjim susretima sa ljutim protivnikom je Pejdž uglavnom prikazivao dobre partije, pokušaće tako nešto da ponovi i u nedelju (19.30, Arena sport).

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike