Ozvaničena promena u Humskoj: Partizan objavio kraj sa Filipovskim i imenovao trenera do kraja sezone

08.03.2021

20:40 >> 21:20

0

Autor: Adam Štulić

Crno-beli su sporazumno okončali saradnju sa slovenačkim strategom

Ozvaničena promena u Humskoj: Partizan objavio kraj sa Filipovskim i imenovao trenera do kraja sezone
Copyright MN Press

Partizan je promenio i drugog trenera u tekućoj sezoni. Posle rastanka sa Vladom Šćepanovićem, klupu kluba iz Humske napustio je i Saša Filipovski.

Rastanak za iskusnim strategom, crno-beli su objavili na zvaničnom sajtu kluba, uz napomenu da je saradnja prekinuta sporazumno, posle obavljenih razgovara dve strane. Sa Filipovskim, Partizan je napustio i njegov prvi pomoćnik Boban Mitev.

– Saša Filipovski više nije trener prvog tima KK Partizan NIS. Posle subotnjeg poraza od Cibone, dosadašnji trener crno-belih i njegov asistent Boban Mitev, obavili su razgovor sa upravom kluba i postignut je sporazum o prekidu saradnje – objavili su crno-beli uz zahvalnosti dvojici stručnjaka na vremenu koje su proveli u crno-belom taboru i svom trudu koji su svakodnevno ulagali u Partizan.

Pored rastanka sa Filipovskim, klub iz Humske je objavio da će ekipu do kraja sezone predvoditi strateg Aleksandar Matović.

Pročitajte još

– Šef stručnog štaba KK Partizan NIS do kraja sezone 2020/21 biće Aleksandar Matović, iskusni trener koji se u stručnom štabu prvog crno-belih nalazi od leta 2017. Matović je pre toga dugo godina radio u mlađim selekcijama Partizana, a u košarkaškim krugovima je posebno poznat po kvalitetnom individualnom radu sa igračima – objavio je Partizan, uz dodatak da se radu s prvim timom vraća koordinator mlađih selekcija KK Partizan NIS i čovek koji je bio deo stručnog štaba Nenada Čanka u sezoni 2017/18, odnosno Vlada Šćepanovića na početku tekuće sezone, Dejan Džoli Mijatović.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike