Jovanović posle trijumfa: Odgovorili smo na kontakt igru. Simonović: U majstorici je sve moguće

11.06.2021

21:16

0

Autor: M. R.

Utisci iz tabora Mege posle izborenog izjednačenje u finalnoj seriji protiv Crvene zvezde

Jovanović posle trijumfa: Odgovorili smo na kontakt igru. Simonović: U majstorici je sve moguće
Copyright MN PRESS

Nisu dali košarkaši Mege da se finale prvenstva Srbije prerano završi. Posle izgubljenog prvog susreta 29 razlike, u drugom su pronašli način kako da se suprostave regionalnom šampionu. Pobedili su na domaćem terenu Crvenu zvezdu – 86:79 i zakazali majstoricu (nedelja, 20.30).

Pročitajte još

– U prvoj utakmici nismo ostavili utisak kakav smo hteli, nismo izgledali onako kako smo želeli. Veći deo sezone smo igrali dobro i bilo bi ružno da se završilo na taj način – rekao je posle meča trener Mege Vladimir Jovanović. – Ovog puta smo bili totalno drugačija ekipa, sa mnogo boljim pristupom smo ušli u utakmicu. Adekvatno smo odgovorili na njihovu kontakt igru i agresivnost u odbrani. Doduše, opet smo imali prazne minute gde su nas svojom odbranom izbacili iz napada. Ali, moram da budem zadovoljan i da se pridružim čestitkama mojim igračima, jer su utakmicu odigrali na ovakav način. Nadam se da ćemo sledeću utakmicu odigrati makar na istom nivou.

Glavna karika u Jovanovićevom timu bio je mladi Marko Simonović koji je na svom kontu imao neverovatne brojke – 19 poena, 20 skokova.

– Želeo bih da čestitam mojim saigračima, jer smo posle onakve utakmice pre dva dana pokazali karakter i dokazali da možemo i umemo da igramo. Stvarno sam presrećan. Očekuje nas ta poslednja utakmica, moramo da damo sve od sebe, a neka pobedi bolji. Sigurno je teško igrati pred Zvezdinom publikom, očekujemo i reakciju sa njihove strane. Ipak, nadam se da ako budemo imali pristup kao u ovom meču, u toj jednoj utakmici sve je moguće – poručio je posle meča Simonović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike