Stojeće ovacije Željku Obradoviću! Ovako se Bar poklonio „najboljem treneru Evrope svih vremena“! (FOTO)

18.12.2021

19:36

0

Autor: 24sedam

Trener Partizana na sjajan način dočekan i ispraćen iz „Topolice“

Stojeće ovacije Željku Obradoviću! Ovako se Bar poklonio „najboljem treneru Evrope svih vremena“! (FOTO)
IMG_1442 - Copyright AdmiralBet ABA liga/Mornar-Barsko zlato/MEDIA Pro

Povratak Željka Obradvića u Partizan veliki je događaj za ceo region. To bez dileme može da se zaključi posle svakog gostovanja crno-belih u AdmiralBet ABA lgi od početka sezone.

U koji god grad da su crno-beli stigli u dosadašnjem toku takmičenja, najtrofeniji trener Evrope dočekan je ovacijama. I dok je, recimo u njegovom Čačku, to bilo sasvim očekivano, iskusni strateg je stojeće ovacije dobijao od Zadra do poslednjeg gostovanja, večeras u Baru.

Braća Pavićević su još dan pre meča upriličili druženje sa Obradovićem u jednom od lokalnih restorana, da bi pred sam početak meča Barani „obasuli poklonima“ stratega Partizana, koji na konferenciji posle meča nije krio emocije zbog svega što je doživeo u dva dana boravka u Crnoj Gori.

- Ova utakmica je bila jedan događaj. Sve je odisalo gostovanjem Željka Obradovića u našem gradu. Ja sam to i u najavi rekao, ovo je jedan od najlepših trenutaka u klupskoj istoriji, jer kada dolaze takva imena kao što su Leri Braun i Željko Obradović, koji je bez konkurencije najbolji trener u Evropi, za naš mali klub, iz malog grada, i mene kao trenera, jedan je od najlepših trenutaka u našoj dvorani. Mi smo klub koji zna da ceni vrednosti, koji zna da ceni ono što vredi i tako će biti uvek – rekao je posle duela trener Barana i jedan od vodećih ljudi kluba Mihailo Pavićević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike