Obradović pun utisaka odlazi iz Bara: Nemam reči da izrazim zahvalnost!

18.12.2021

18:30

0

Autor: 24sedam

Najtrofejniji trener Evrope hvali i kritikuje, za „grobare“ ima ohrabrujuće vesti pred Lokomotivu

Obradović pun utisaka odlazi iz Bara: Nemam reči da izrazim zahvalnost!
KATA8044 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Košarkaši Partizana kao da su pretplaćeni na dramatične završnice ove sezone. Iako su furiozno počeli duel u Baru i brzo stekli dvocifrenu prednost protiv Mornara, na kraju su strepeli za pobedu koja je bila viđena već posle 20 minuta igre – 66:64.

- Očigledno je da smo odigrali dva različita poluvremena. Igrali smo veoma dobro u prvom, pogotovo u prvoj četvrtini, gde je protok lopte bio izvanredan, imali smo devet asistencija. Završili smo poluvreme sa 13, sa samo dve izgubljene lopte. U drugom poluvremenu se slika potpuno promenila, zahvaljujući i tome što je Mornar ekipa koja se nikada ne predaje. Ali bilo je mnogo i do nas, s obzirom na apsolutnu dekoncentraciju pojedinih igrača u pojedinim momentima. Kako god, uspeli smo da dobijemo, važna pobeda za nas – rekao je posle meča Željko Obradović i izneo ohrabrujuće prognoze pred još jedan izuzetno bitan meč, ovoga puta u Evrokupu.

- Pripremamo se sad za utakmicu protiv Lokomotive, koja nam je veoma važna. Nadam se da će Panter i Trifunović biti spremni da putuju s nama i da nam pomognu na toj utakmici.

Najtrofejniji trener Evrope sjajno je dočekan u Baru.

- Naravno, moram da se zahvalim publici na lepom dočeku, a zaista nemam reči da izrazim zahvalnost na gostoprimstvu koje sam doživeo od braće Pavićević. U najavi utakmice sam im čestitao na tome što rade, prave nešto što je neverovatno za košarku na ovim prostorima i želim im da nastave i dalje. Nadam se da svi ljudi koji vole košarku prepoznaju da su oni podigli košarku u Baru i da su doprineli da budu stabilan prvoligaš u ABA ligi sa sjajnim rezultatima svih ovih godina. Želim im od srca sve najbolje – kazao je Željko Obradović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike