Zvezda je favorit, ali vremena je bilo malo: Crveno-beli čekaju velikog rivala

05.12.2021

17:45

0

Autor: 24sedam

Utakmica na programu u ponedeljak, u 18 časova

Zvezda je favorit, ali vremena je bilo malo: Crveno-beli čekaju velikog rivala
20210327npRadonjic09 - Copyright MN Press

 Posle pobede nad Zenitom u Rusiji, košarkaši Crvene zvezde pred sobom imaju utakmicu u AdmiralBet ABA ligi. Tako će ekipa Dejana Radonjića će ugostiiti Cibonu.

- Nakon utakmice sa ekipom Zenita, okrećemo se sledećem protivniku ekipi Cibone. Radi se o mladoj i talentovanoj ekipi, pa ćemo pokušati odgovornom i koncentrisanom igrom da opravdamo ulogu favorita u ovom meču - rekao je trener crveno belih koji je u Sankt Peterburgu po prvi put ove sezone mogao da računa na Erona Vajta, ali je bio lišen pomoći Nikole Ivanovića koji je doživeo lakšu povredu na poslednjem treningu pred meč sa Zenitom.

Duel sa zagrebačkim timom u okviru 10. kola regionalnog takmičenja, koji će biti ujedno 41. duel u ovom takmičenju (skor 29/11 za Crvenu zvezdu) predstavja uvod u novu izuzetno napornu i tešku seriju utakmica koja očekuje crveno-bele u narednih 10 dana.

Podsetimo, nakon ove utakmice, slede mečevi sa Olimpijakosom (četvrtak), pa gostovanje Krki u Novom Mestu već u subotu, a nakon toga i utakmice duplog kola EL sa Barselonom i Bajernom (utorak i petak).

- Nećemo imati previše vremena za pripremu ove utakmice, u Beograd smo stigli tek u subotu u večernjim časovima. Naredni rival ekipa Cibone zaslužuje maksimalan respekt, mlada i ambiciozna ekipa, koja puno trči i koja može da napravi problem svakom rivalu.

Mi želimo da opravdamo ulogu favorita u ovom meču, ali do bodova ćemo doći samo odgovornom i čvrstom igrom jer želimo da nastavimo sa pobedama pred seriju mečeva u kratkom vremenskom periodu koja nam sledi tokom ove i naredne nedelje - kazao je Dejan Davidovac.

Meč će biti odigran u ponedeljak, sa početkom u 18 časova.

Na sajtu crveno-belih objavljene su i informacije o prodaji ulaznica. Karte za ovu utakmicu prodaju se na svim prodajnim mestima Tickets od četvrtka u 10 časova (osim Delfi knjižara), i online, dok će na blagajnama hale "Aleksandar Nikolić" karte biti u prodaji na dan utakmice (ponedeljak) od 14 časova .

Ulazak na utakmicu u ponedeljak biće omogućen svim vlasnicima sezonskih karata, svima koji imaju COVID pasoš (koji su vakcinisani), kao i onima sa potvrdama poput brzog PCR testa i potvrde da su preležali COVID virus.

Takođe, KK Crvena zvezda apeluje na sve da poštuju sve propisane zdravstvene mere Republike Srbije, da nose maske u hali, poštuju propisano odstojanje, kao i da zbog sprečavanja eventualnih gužvi zbog procedure, krenu ka dvorani nešto ranije.

AdmiralBet ABA liga, 10. kolo

Petak:

Split - Borac 66:80

Subota:

Mornar - Mega 79:75

Igokea - Partizan 68:70

FMP - Krka 87:76

Nedelja:

Cedevita Olimpija - Zadar 73:74

Budućnost - Studentski centar 21.00

Ponedeljak:

Crvena zvezda - Cibona 18.00

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike