Mitrović ima poruku pred put u Rusiju: Ne obećavam pobedu, ali moramo da se pokažemo u boljem svetlu!

01.12.2021

14:00

0

Autor: Milan Nastić

Košarkaši crveno-beli u petak u 13. kolu Evrolige gostuju ekipi iz Sankt Petersburga

Mitrović ima poruku pred put u Rusiju: Ne obećavam pobedu, ali moramo da se pokažemo u boljem svetlu!
luka-mitrovic-crvena-zvezda-mts-belgrade-eb21 - Copyright Euroleague

Košarkaše Crvene zvezde očekuje teško gostovanje protiv Zenita u 13. kolu Evrolige. Crveno-beli idu na put u Rusiju sa serijom od tri poraza zaredom u ovom takmičenju.

Krilni centar Zvezde Luka Mitrović ističe da ne mogu ništa da obećaju, ali sve će uraditi kako bi stigli do važnog trijumfa.

- Ne želimo ništa da obećamo, ali uradićemo sve da se pokažemo u boljem svetlu nego što je to bio slučaj u prethodnom periodu. Nadam se da ćemo konačno pokazati svoje pravo izdanje I na taj način da se suprostavimo jednoj odličnoj ekipi kao što je to Zenit. Sada videćemo koliko će to biti dovoljno za trijumf. Definitivno želimo da odigramo jednu dobru utakmicu. Što se tiče igračkog kadra, popunjeni su na svim pozicijama, ali bekovska linija koju izuzetno dobro poznajemo Lojd – Beron su definitivno igrači od koji se očekuje da bude najveća opasnost za nas – kazao je Mitrović.

Trener Dejan Radonjić takođe je svestan da ih očekuje izuzetno težak duel, pogotovo što su u nizu od tri poraza u Evroligi

- Težak meč, jako dobro igraju, Zenit je pokazao da može da pravi probleme svim ekipma. Jaki su u oba pravca, ako želimo da im pariramo moramo da igramo kvalitetno u odbrani. Svi znamo da je Evroliga, na visokom nivou, nema lakih ekipa. Ali treba istaći da smo te duele igrali bez četvorice košarkaša. To nas prati od početka sezone, tek dva dana smo kompletni, očekujem da protiv Zenita odigramo bolju utakmicu nego što je to bio slučaj protiv Uniksa – poručio je Radonjić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike