Zvezda menja planove: Dolaze zvučna evropska imena, crveno-beli imaju važnu vest za navijače

03.12.2021

11:37

0

Autor: 24sedam

Igraće se u roku od osam dana

Zvezda menja planove: Dolaze zvučna evropska imena, crveno-beli imaju važnu vest za navijače
20211104mmDelije05 - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde će večeras odigrati utakmicu Evrolige, gostovaće Zenitu, a onda ih očekuju tri vezana domaćinstva u elitnom kontinentalnom takmičenju. U Beograd će doći ekipe Olimpijakosa, Barselone i Bajerna.

Ovi mečevi su na programu 9, 14. i 17. decembra, a igraće se u dvorani "Alekasndar Nikolić"

- Kao klub bili smo primorani da sagledamo sve aspekte i okolnosti u kojima trenutno radimo i funkcionišemo kao klub: i one sportske, zdravstvene, kao i poslovne. Svesni smo da ne možemo da zadovoljimo sve aspekte, posebno onaj poslovni, ali igranje u hali Aleksandar Nikolić smatramo odlukom koja je u ovom trenutku najboljem interesu kluba iz više razloga. 

 

 

Ova odluka da naredne tri utakmice koje su i sa takmičarskog aspekta vrlo važne za naš tim, može biti proširena i na neke naredne mečeve prvog tima u EL koje su zakazane i planirane da se igraju u "Štark Areni". Koristim ovu priliku da pozovem sve naše navijače da pruže veliku podršku našem timu u ovom izuzetno važnim ali i teškim mečevima, poštuju sve COVID protokole, ali i sportski fer navijaju, kako bi izbegli bilo kakve kazne  Evrolige u narednom periodu - objasnio je direktor kluba Filip Sunturlić. 

O svim ostalim važnim informacijama koje su vezane za ove utakmice, od prodaje karata, zdravstvenih protokola, do pozicija u hali za sve vlasnike ulaznica za utakmice u "Štark Areni", Crvena zvezda će se oglasiti posebnim saopštenjem početkom naredne nedelje, pred utakmicu sa Olimpijakosom.

Trenutno, ekipa Dejana Radonjića, posle 12 utakmica ima učinak od četiri poraza i osam pobeda. Nalazi se na 13. mestu. 

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike