Nikome nije jasno kako to Jokić radi, Ameri se ponovo klanjanju srpskom centru: Srbin je košarkaški genije, nema drugog objašnjenja (VIDEO)

23.10.2021

06:44

1

Sa tribina se čulo samo MVP posvećeno našem košarkašu, a nekoliko njegovih poteza ostavilo je sve bez teksta

Nikome nije jasno kako to Jokić radi, Ameri se ponovo klanjanju srpskom centru: Srbin je košarkaški genije, nema drugog objašnjenja (VIDEO)
Tan2021-10-23_61446397_1 - Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Ne znam kako je Nikola Jokić ovo uradio, samo je jedan u moru komentara na novu nadrealnu partiju srpskog košarkaša u NBA ligi.

Pokazao je Džoker u pobedi Denvera nad San Antonio Sparsima (102:96) zbog čega je prošlu sezonu završio sa MVP zvanjem, ali i "gurnuo prst u oko" onima koji su spremno ustvrdili kako to neće moći da ponovi u novoj sezoni.

 

 

Sudeći po početku ne da će moći da ponovi, nego će i nadmašiti svoja vrhunska dostignuća iz prošle sezone NBA lige.

Samo dve utakmice odigrao je Denver, a srpski internacionalac već je naterao Amerikance da mu se poklone i poklanjanju iznova i iznova.

Na parketu je bio nešto manje od 34 minuta i postigao 32 poena uz šut iz igre za pozavideti. Dve trojke iz dva pokušaja, jedno promašeno slobodno bacanje od tri izvedena i 14 dvojki iz 19 šuteva... Prilično zadivljujuće.

 

 

Stigao je Nikola i da uhvati 16 lopti, ali i da asistira sedam puta i upravo su dodavanja koja "izmisli" u trenutku ono čemu Amerikanci, ali i ljubitelji košarke širom sveta, ne mogu da se načude.

Odatle i komentari poput onog s početka teksta. Zaista nije lako shvatiti na koji način Jokić dođe na ideju da pošalje neki "sumanut" pas, pa odna da tu ideju i sprovede u delo.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike