Simonović zna razlog poraza: Alba igra atipičnu košarku, žao mi je Delija

23.10.2021

05:03

0

Autor: M. N.

Košarkaš Zvezde žali što nisu uspeli da pobede pred svojim navijačima u Pioniru

Simonović zna razlog poraza: Alba igra atipičnu košarku, žao mi je Delija
simonovic - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su i treći poraz u Evroligi, a ovaj put od crveno-belih je bila bolja Alba, koji su šesti put zaredom slavili u međusobnim susretima.

Marko Simonović je istakao da razlog poraza leži u tome što od početka sezone imaju problema sa povređenim igračima.  

- Jako teška utakmica za nas. Imamo probleme, ne treniramo zajedno, fali nam jako puno igrača. Dogodio se hendikep sa Ivanovićem, jako je bitan za naš sistem i to se odmah osetilo na rezultat. Teško je igrati bez jednog od glavnih kreatora. Činjenica je da se još uvek tražimo kao ekipa – rekao je Marko Simonović.

Košarkaš Zvezde smatra da je Alba izuzetno nezgodna ekipa, jer igraju atipično, i protivniku je teško da se adaptira na njihovu igru.

- Atipični su, nezgodan tim. Pametna su ekipa, puno se kreću, istrčavaju i utrčavaju, šutiraju mnogo za tri poena. Znali smo sve to, ali mi nismo bili to što jesmo. Težak je raspored, igramo na dva dana i imamo probleme. Ne treba sada da igramo najbolju košarku, već od naredne godine. Što i očekujem od ove ekipe.

Marko Simonović ističe da im podrša Delija u Pioniru mnogo znači, napominjući da mu je izuzetno žao što nisu zadovoljni napustili dvoranu.

- Bila je prevelika energija i želja da pobedimo, puna hala u Pioniru, zato mi je bilo žao. Emotivnije smo reagovali na neke sudijske odluke, ponelo nas je, nekad sa, nekad bez razloga - zaključio je Simonović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike