Pešić u bolnici, otkazani treninzi reprezentacije

18.10.2021

09:48

0

Okupljanje reprezentacije je jutros otkazano usled zdravstvenog problema sa kojim se suočio selektor Pešić

Pešić u bolnici, otkazani treninzi reprezentacije
svetislav pešić - Copyright MN Press

Kontrolni treninzi muške "A" reprezentacije Srbije ipak neće biti održani 18. i 19. oktobra 2021. godine, javlja Košarkaški savez Srbije na svom zvaničnom internet sajtu..

Uprkos velikoj želji selektora Svetislava Pešića, pozvanih igrača, njihovih klubova i trenera, okupljanje reprezentacije je jutros otkazano usled zdravstvenog problema sa kojim se suočio selektor Pešić.

Prof. dr Dragan Radovanović o zdravstvenom stanju Svetislava Pešića kaže:

Zdravstveno stanje selektora Pešića je stabilno, ali ima akutno zapaljenje grla koje zahteva da se što pre podvrgne bolničkom tretmanu. Zbog toga će već danas biti primljen u Klinički centar Srbije – poručio je prof. Radovanović.

MN Press
 

 

Direktor reprezentacije Srbije Dragan Tarlać je izrazio zahvalnost svim klubovima i igračima koji su se odazvali pozivu na kontrolne treninge.

Želim da se u ime reprezentacije i kompletnog Košarkaškog saveza Srbije zahvalim svim igračima koji su se uprkos zgusnutom takmičarskom rasporedu odazvali pozivu na kontrolne treninge. Takođe, želeo bih da iskažem i veliku zahvalnost upravama i trenerima klubova iz kojih reprezentativci dolaze na izvanrednoj saradnji i iskazanoj spremnosti na prilagođavanje profesionalnih obaveza potrebama nacionalnog tima – naglasio je Tarlać.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike