Argentinska sapunica dobija nove epizode: Vanda se pohvalila rukom bez Ikardijevog vereničkog prstena

18.10.2021

09:47

0

Mauro Ikardi nije uspeo da vrati ženu u Pariz

Argentinska sapunica dobija nove epizode: Vanda se pohvalila rukom bez Ikardijevog vereničkog prstena
vanda - Copyright Instagram printscreen

Dan nakon burnog raskida, u kome je supruga optužila za naverstvo, Vanda Ikardi  je posredstvom Instagrama ponovo uputila poruku svojim pratiocima. Prelepa 35-godišnja Argentinka objasnila je svoj trenutni status i šta misli o Maurovim objavama od nedelje uveče, gde je zajedničkim slikama nagovestio njihovo brzo pomirenje.

 

 

Kako trenutno stvari stoje, od pomirenja neće biti ništa, bar danas, jer Vanda je objavila sliku sa prvom jutarnjom kafom, svojom rukom bez prstena i konstatacijom koja mora da zabrine centarfora Pari Sen Žermena:

Instagram printscreen
 

- Dobar dan! Mnogo mi se dopada moja ruka bez prstena - napisala je Vanda Ikardi.

Niko ne zna šta se trenutno dešava između dvoje posvađanih supružnika, nakon što je 28-godišnji Mauro dobio dozvolu kluba da ne prisustvuje treningu kako bi rešio bračne nesuglasice sa Vandom.

Pretpostavlja se da je ona sa svoje petoro dece otišla u Milan, a da je Mauro pokušao odmah da izgladi nesporazume susretom "oči u oči". Po najnovijoj objavi ne bi se moglo reći da je bio uspešan u nagovaranju Vande da se vrati u njihov pariski dom, a verovatno će mu preskočeni trening i trenutna situacija u kući zasmetati i u želji da zaigra protiv Red Bul Lajpciga u utorak u meču Lige šampiona na "Parku prinčeva".

Da podsetimo, Vanda je napravila skandal na društvenim mrežama objavom jedne rečenice:

- Još jedna porodica uništena zbog ku...!

Dileme nije bilo da je mislila na svog sedam godina mlađeg supruga Maura, sa kojim ima dve ćerke, dok je druga strana bila jedna argentinska glumica. Prozvana Čina Suarez se, međutim, nije prepoznala u ovoj rečenici gospođe Ikardi. Suarezova je medijima u zemlji rekla da fudbalera uopšte ne poznaje i ne vidi razlog zašto su nju povezali sa ovim bračnim brodolomom.

Poslednja vest iz Pariza glasi: Mauro Ikardi nije bio ni u ponedeljak na jutarnjem treningu PSŽ!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike