Pobede se nižu, to je najbitnije! Jojić uveren da tri boda iz meča sa Gentom ostaju u Humskoj

18.10.2021

09:17

0

Jedan od najboljih igrača crno-belih optimista pred susret sa Belgijancma

Pobede se nižu, to je najbitnije! Jojić uveren da tri boda iz meča sa Gentom ostaju u Humskoj
Copyright Miloš Jojić/FK Partizan

Mada još ima navijača koji strogo gledaju na učinak Miloša Jojića u matičnom klubu, statistika kaže da je on na 49 utakmica u svim takmičenjima imao učinak od osam golova i 13 aistencija kao zadnji vezni igrač.

U pobedi 2:0 protiv Radnika u nedelju bio je najbolji igrač crno-belih i ne samo zbog gola, kojim je otvorio čvrstu odbranu gostiju:

 - Najbitnije je da smo uzeli tri boda i da nismo primili gol. Znali smo šta nas očekuje. To je protivnik koji se vrati iza lopte, čekali su svoju šansu iz kontranapada, na kraju je nisu dočekali što je dobro - znači da smo se dobro pripremili i dobro izgledali na terenu. Pobeda je mogla da bude ubedljivija, ali moramo biti zadovoljni sa 2:0. Napravili smo dobru uvertiru za četvrtak.

MN Press
 

Jojić odlično deluje u tandemu sa Sašom Zdjelarom, a posebno se njihovo iskustvo vidi na mečevima u Evropi. Naredni izazov dolazi u četvrtak sa ekipom Genta:

- Najbitnije je da se pobede nižu. Imamo evropsku utakmicu pred nama, i u Ligi konferencija želimo da izvučemo maksimum. Spremamo se za pobedu i idemo na pobedu! Igramo pred našim navijačima, nadamo se da će doći veliki broj ljudi na stadion da nas podrži - rekao je Jojić.

O karakteristikama ekipe Genta, narednom protivniku crno-belih, Jojić ističe:

- Ispratio sam malo kad je grupa izvučena, pogledao sam rezultate. U prvenstvu im "ne cvetaju ruže”, nisu baš dobro startovali, uzeli su malo bodova u odnosu na ono što se učekuje od njih, ali sigurno je da su jako nezgodna ekipa. Imaju par dobrih pojedinaca.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike