Zvezda je bila mekana, imamo problema: Dejan Radonjić zna razloge poraza od Igokee (VIDEO)

10.10.2021

20:05

0

Trener crveno-belih ne može da bude zadovoljan

Zvezda je bila mekana, imamo problema: Dejan Radonjić zna razloge poraza od Igokee (VIDEO)
igokea - Copyright Igokea/Nikola Vuruna

Iako je jasno da ni na jednu utakmicu u AdmiralBet ABA lige ove sezone niko ne može da uđe sa već upisanim bodovima, poraz Crvene zvezde od Igokee (75:68) iznenađenje je.

Možda čak i veće ako se zna da su domaći imali i 23 poena prednosti tokom susreta. Sve viđeno na parketu u Laktašima govori da crveno-beli jednostavno nisu mogli do trijumfa.

Zbog toga je vidno nezadovoljan bio i trener aktuelnog šampiona Dejan Radonjić.

- Bili smo jako mekani, bez energije, sa slabom koncentracijom, sa dosta grešaka. Ekipa Igokee je to znala da ikoristi. Pravila je prednost, gradila igru. Nismo uspevali da u tom prvom delu dođemo do one igre koja zahteva da bude prisutna u ovakvom meču. Napadački takođe bez ijednog slobodnog bacanja u prvom delu, 10/0 za tri. Odreagovali smo u drugom delu, uspevali da priđemo na nekoliko poena i loptu zaostatka, ali to nije bilo dovoljno da uđemo u neizvesnu završnicu i slavimo večeras - istakao je Radonjić, pa se osvrnuo na jako težak raspored koji očekuje njegov tim u narednom periodu. 

- Naravno da treba da dobro izanaliziramo meč i izvučemo pouke. Danas je nedelja, mi do sledeće nedelje imamo već tri meča. U sredu Žalgiris, pa u petak Moskva, put za Moskvu. Uz sve one probleme o kojima sam pričao treba se spremiti za iskušenja koja slede u narednom periodu. 

 

 

Radonjić je svestan situacije u kojoj se ekipa nalazi, ali konstatuje da se način igre mora stabilizovati.

- Naravno, imali smo teške utakmice, imali smo problema sa igračima, imamo i dalje problema sa igračima koji su tu i dalje na terenu, a koji nisu u dobrom stanju. Tako da kad se sve sabere i oduzme mislim da je Igokea igrala dobro, a mi moramo da budemo svesni da je način na koji treba da igramo nešto ono što smo pokazali u nekoliko mečeva i u jednom delu ove utakmice - zaključio je Radonjić.

ABA liga, 3. kolo:
Petak:

Zadar - Cibona 67:68

Subota:

Mornar - Borac 85:90

Partizan - Studentski centar 79:57

Nedelja:

Mega – Krka 73:72

Budućnost – Split 75:66

Igokea – Crvena zvezda 75:68

Ponedeljak:

Cedevita Olimpija - FMP (18.00)

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike