Radonjić u neverici posle nove povrede: Stvarno više, ni sam ne znam šta se ovo i ovako nama dešava

04.10.2021

21:40

0

Autor: A. Š./M. N.

Trener crveno-belih zadovoljan pobedom protiv Budućnosti

Radonjić u neverici posle nove povrede: Stvarno više, ni sam ne znam šta se ovo i ovako nama dešava
Copyright MN Press

Prvi ovosezonski regionalni derbi pripao je Crvenoj zvezdi. U dvorani „Aleksandar Nikolić“, crveno-beli su savladali Budućnost 71:63, ali su veliki trijumf platili novom povredom.

U samom finišu mladi Stefan Lazarević je, prilikom skoka u napadu, posle kontakta sa Kobsom veoma nezgodno pao, i sada se čekaju dodatna ispitivanja da bi se znalo da li ga i kolika pauza očekuje.

- Nadam se da nismo ušli u fazu da još jedan igrač izađe iz tima. Stvarno više, ni sam ne znam šta se ovo i ovako nama dešava. Prošli meč s Fenerom ostali smo bez Ostina Holinsa posle proklizavanja, nije teža povreda, ali opet smo ostali bez igrača. Vratili su se Dobrić i Davidovac, ovo je Dobriću prva utakmica posle tri meseca, što se videlo večeras. Uprkos svemu došli smo do pobede i nastavljamo dalje. Nadam se da će Lazarević biti dobro, da će Holins moći da nam pomogne, to nam je sada važno. Ulazimo u fazu da se igra više nego što treba, to će sigurno, u ritmu u kojem smo, u nekom trenutku će još više početi da ostavlja traga – rekao je posle meča Dejan Radonjić.

Trofejni strateg srpskog i regionalnog prvaka otkrio je da će Branko Lazić za sedam do deset dana početi da trenira sa ekipom, a detalje o Lazarevićevom stanju nije mogao da pruži.

- U ovom trenutku je nerealno da se da neka tačna informacija, jer mora da se ode na dodatne preglede. Doktori su uvek oprezniji u davanju dijagnoza, čekamo nalaz da vidimo… Nadam se da ćemo večeras imati precizniju informaciju.

Zahvalio se Radonjić publici koja došla da pomogne ekipi i da još značajnu pomoć.

- Važna pobeda u situaciji koja je iziskivala od svih da energetski damo još više. Bilo je zadovoljavajuće, proizvelo je puno grešaka, ali s obzirom da su momci imali nekoliko minuta zajedničkog treninga, nije bilo jednostavno ni za koga od nas. Dobro smo kontrolisali situaciju u prvom poluvremenu, treća četvrtina napadački je bila loša i u organizaciji i u odlukama. Bilo je potrebno da podignemo nivo odbrane da bismo došli do nekih laganih poena, kada smo to uspeli bili smo tečniji u napadu, dali smo neke koševe i ušli u završnicu koja je bila stabilna – istakao je Dejan Radonjić, dodavši da ekipa nema puno prostora za trening, već više mora da koristi vreme za oporavak i odmor.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike