Kloi Kardašijan ponovo ostavila košarkaša: Opet ga uhvatila u prevari?! (FOTO)

24.06.2021

08:01 >> 08:03

0

Autor: Marija Mitić

Tristana Tompsona paparaci su uhvatili kako napušta sobu u Los Anđelesu sa tri nepoznate devojke, za šta mnogi misle da je uzrok raskida

Kloi Kardašijan ponovo ostavila košarkaša: Opet ga uhvatila u prevari?! (FOTO)
Copyright Kloi Kardašijan i Tristan Tompson, Foto: Profimedia

Kloi Kardašijan i košarkaš Tristan Tompson su ponovno raskinuli.

Ova vest odjeknula je u inostranim medijima malo nakon što su Tompsona paparaci uslikali kako izlazi iz jedne sobe u Los Anđelesu, sa tri nepoznate devojke. Priča se da je košarkaš proveo pola sata sa ove tri dame, nakon jedne gradske žurke, dok je neposredno pre žurke bio sa prijateljima u jednom lokalu, a svedoci tvrde da je sa misterioznom ženom razmenjivao nežnosti.

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson, Foto: Profimedia

Sve ovo mogu biti potencijalni razlozi raskida Tompsona i Kloi, koja mu je nedavno pružila još jednu šansu, zbog čega će se, kako se čini, pokajati.

Podsetimo, Tristan je varao Kloi tokom njene trudnoće trudnoće, tačnije viđen je sa nekoliko javnosti nepoznatih žena u intimnom druženju. Potom, u februaru 2019. godine uhvaćen je kako ljubi Džordin Vuds, inače najbolju prijateljicu Kloine sestre Kajli Džener. Ubrzo nakon toga su raskinuli.

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson, Foto: Profimedia

Vreme izolacije tokom pandemije Kloi i Tristan su proveli zajedno sa ćerkom, a Kardašijanova je tada verovala da se on zaista promenio, što je par puta i istakla u javnosti.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike