Bivši košarkaš Partizana se vraća u AdmiralBet ABA ligu! Cedevita Olimpija dovela reprezentativca Slovenije!

12.06.2024

18:30

0

Autor: A. Š.

Iskusni plejmejker potpisao je dvogodišnji ugovor sa slovenačkim šampionom

Bivši košarkaš Partizana se vraća u AdmiralBet ABA ligu! Cedevita Olimpija dovela reprezentativca Slovenije!
Aleksej Nikolić - Copyright MN Press

Navijači Cedevite Olimpije ponovo imaju razloga za optimizam zbog aktivnosti čelnika kluba tokom letnje pauze, i nadaju se da bi predstojeća sezona konačno mogla da taj optimizam zadrži i nešto duže od kraja kalendarske godine što se tiče borbe za vrh AdmiralBet ABA lige.

„Zmajčeki“ su najpre dobili prilično zvučno trenersko ime u liku i delu Zvezdana Mitrovića, a danas su predstavili i, za tamnošnju javnost pre svega, podjednako zvučno pojačanje. Dvogodišnji ugovor sa slovenačkim šampionom u sredu je overio iskusni plejmejker i nekadašnji košarkaš Partizana Aleksej Nikolić.

- Pratim Cedevitu Olimpiju svake sezone, kako u regionalnoj ligi tako i u Evrokupu. Klub je imao uspona i padova, ali najviše pamtim sezonu u kojoj se Cedevita Olimpija plasirala u četvrtfinale Evrokupa, gde je na kraju za dlaku bolji bio Bursaspor. Svakako, najviše me raduje činjenica da ljubljanska publika još ume da napuni Stožice i Tivoli i na pravi način podrži tim – rekao je Nikolić po promociji u slovenačkom prvaku, dodavši da se raduje saradnji sa Zvezdanom Mitrovićem.

- Znam ga iz košrarkaških krugova, pratio sam njegove timove, igrao protiv njih. On je odličan trener koji će sigurno izvući maksimum iz svakog od nas – kazao je Aleksej Nikolić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike