Dozet najavio "paklena" pojačanja: Neka navijači Crvene zvezde spreme šlemove!

10.06.2024

13:21

0

Biće burno na Malom Kalemegdanu

Dozet najavio "paklena" pojačanja: Neka navijači Crvene zvezde spreme šlemove!
Copyright MN Press

Sportski direktor Crvene zvezde, Milan Dozet govorio je za "Meridian sport" pojačanjima za narednu sezonu. Pre svega je objasnio kakvog plejmejkera traže crveno-beli, da je potreban jedan odgovoran igrač.

- Pošto ćemo dovesti plejmejkera sa ozbiljnom odgovornošću, sigurno da će biti malo rasterećeniji, ali teren će pokazati ko će biti prvi, odnosno drugi plejmejker - počeo je Milan Dozet.

Smatra da je za dobar posao u prelaznom roku potreban dobar tajming, a sa takvim su pristupom ušli u posao ovog leta.

- Ozbiljno i na vreme smo spremali prelazni rok. Tokom sezone mnogo radimo i mislim da ćemo brzo imati kompeltan roster na okupu, jer je pravovremenost pravi put - dodaje sportski direktor Crvene zvezde.

Upitan je za Kodija Milera Mekintajera, Ajzeu Kenana, Nikolu Kalinića, Majka Dauma, a njegov odgovor je bio šaljiv, ali i drugim delom jako ozbiljan.

Profimedia
Nikola Kalinić

- Moraću da ih pogledam, pa ću da vam javim. Šalu na stranu, ozbiljno se bavimo svojim poslom, tako da o imenima ne bih. Mi van kancelarija ne pričamo o transferima. A sad, kako se pojave u javnosti, ne samo informacije, već i dezinformacije, to već nije tema za nas. Kako oni vole da kažu na društvenim mrežama, nek spremaju šlemove - zaključuje Dozet priču o pojačanjima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike