Čović najavio transfer buru na Kalemegdanu: Vruće je to što se pojavljuje u medijima!

06.06.2024

21:15

0

Autor: A. Š.

Predsednik Crvene zvezde održao mini konferenciju posle dodele šampionskog pehara

Čović najavio transfer buru na Kalemegdanu: Vruće je to što se pojavljuje u medijima!
Nebojša Čović - Copyright MN Press

Iza košarkaša Crvene zvezde je još jedna trofejna sezona. Posle godinu dana pauze, crveno-beli su se vratili na regionalni tron, a u tek završenoj takmičarskoj godini uspeli su da odbrane oba nacionalna trofeja.

Pošto je Branko Lazić, večeras, na nesvakidašnji način podigao šampionski pehar, mini konferenciju za medije održao je prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana Nebojša Čović, najavivši novo burno leto među crveno-belima.

- Završeni su Plavšić i Rokas, sa Jagom ćemo doraditi neke stvari... Što se tiče imena koja se vrte, mi poslednjih mesec dana radimo na tome. Dosta je vruće to što se pojavljuje u medijima. Biće još pojačanja i igrača koje možemo da dovedemo u odnosu na želje našeg trenera Janisa – kazao je Čović.

Podsetimo, kroz medije su se minulih dana u vezu sa Zvezdom dovodili Nikola Kalinić, Kodi Miler-Mekintajer, Ajzea Kenan…

- Hanga je povređen, ovih dana treba da se vidi kakva je situacija s tim. On ima ugovor još godinu dana, videćemo u razgovoru sa trenerom.

Pored iskusnog mađarskog reprezentativca, ni sudbina Miloša Teodosića u Zvezdinom dresu u ovom trenutku nije izvesna.

- Ta odluka je na Milošu, ako može da izdrži, a ja mislim da može. On treba da ostane u košarci i kada završi karijeru. To je neverovatna košarkaška inteligencija koju ne možete da steknete treningom - smatra Čović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike