Zvezda se pohvalila novim potpisom: Ja sam godine proveo sa tobom!

09.06.2024

18:34

0

Autor: A. Š.

Crveno-beli i u naredne dve godine neće menjati kapitena

Zvezda se pohvalila novim potpisom: Ja sam godine proveo sa tobom!
Dres Branka Lazića - Copyright Printscreen/Twitter/KK Crvena zvezda

Očekivano je bilo, ali ništa se ne podrazumeva dok se sve ne stavi na papir. Ta formalnost je u nedelju završena, pa će Branko Lazić i u naredne dve godine predvoditi kao kapiten košarkaše Crvene zvezde.

- Naš kapiten je ovim potpisom samo potvrdio ono što se zna odavno: sinonim za vernost, istrajnost, uspehe i čvrstinu Crvene zvezde u poslednjih 14 godina – objavili su crveno-beli na zvaničnom sajtu kluba.

Branko Lazić je rekorder Crvene zvezde po svim brojkama. Odigrao je 809 utakmica u crveno-belom dresu, osvojio je 25 trofeja (7 aba liga, 9 titula prvaka Srbije, 8 kupova Srbije i Superkup ABA lige) odigrao je i najviše evropskih utakmica u istoriji kluba.

Ovim potpisom iskusni bek je osigurao punih 15 sezona u Zvezdinom dresu, čime će prestići velike legende kluba sa Malog Kalemegdana Vladimira Cvetkovića, Dragišu Vučinića, i dosadašnjeg rekordera Slobodana Nikolića (14 sezona).

Podsetimo, pre Lazića ugovore sa Zvezdom su produžili Džoel Bolomboj i Rokas Gedraitis, dok je dosadašnji centar Mege Uroš Plavšić prvo pojačanje srpskog i regionalnog šampiona za narednu sezonu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike