Zvezda otklonila poslednju nedoumicu! Pred početak KLS finala sa Partizanom oglasila se saopštenjem

31.05.2024

16:38

0

Autor: D. N.

Serija počinje u ponedeljak i ostaje da se vidi ko će osvojiti nacionalnu titulu

Zvezda otklonila poslednju nedoumicu! Pred početak KLS finala sa Partizanom oglasila se saopštenjem
Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana u ponedeljak (20.00) će odigrati prvu utakmicu finalne serije plej-ofa Superlige. Domaćini u dvorani "Aleksandar Nikolić" biće crveno-beli, a uoči duela su se oglasili vezano za ulaznice.

- Kao i u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige koju je naš klub osvojio sa dominantnih 3:0, ulazak u ponedeljak biće omogućen samo vlasnicima sezonskih karata.

Drugi meč finala igra se već 5. juna, takođe sa početkom u 20 sati, dok je eventualna majstorica čiji bi domaćin ponovo bio naš klub, zakazana za subotu, 8. juna, sa početkom u 20:30 časova.

Klub će se tokom vikenda oglasiti sa dodatnim i neophodnim servisnim informacijama, a ovom prilikom apelujemo na sve naše pristalice koje se budu našle u dvorani tokom prve utakmice da navijaju fer i sportski, bez ubacivanja predmeta na parket, bilo kakvog vređanja rivala uz maksimalnu podršku našem timu na parketu - navodi se u saopštenju.

Tokom dana se pojavila informacija o sudijama u prve dve utakmice, kao i o terminima, mada se nije naveo precizan termin eventualne majstorice. Znalo se da je subota, ali ne i tačno vreme. Ali je sada i to poznato, igraće se u 20.30, kako je i navedeno u saopštenju Zvezde.

Podsetimo, titulu brane crveno-beli koji su uz polufinalu sa 2:0 eliminisali FMP. Kada je reč o Partizanu, sa 2:1 su izbacili Megu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike