Obradović grmi posle Mege: U ovim godinama da mi neko kaže "sedi dole"!

27.05.2024

22:48

0

Autor: G. F.

Trener Partizana naglasio da šikaniranje kakvo je doživeo večeras nije nikada ranije

Obradović grmi posle Mege: U ovim godinama da mi neko kaže "sedi dole"!
Željko Obradović - Copyright ABA liga j.t.d./Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana poraženi su od Mege u drugom polufinalnom susretu Superlige KLS, pa ćemo finalistu dobiti posle majstorice.

Trener crno-belih Željko Obradović održao je jednu od konferencija za medije o kojima će se pričati. Glavna tema bile su sudije, ali ne zbog odluka koje su donosile tokom utakmice.

- Nisu baš okolnosti za konferenciju za štampu. Ova liga je takva, to se vidi. Da ja prvi put u životu govorim sudijama na Vi, a oni meni sa ti. I to šikaniranje u toku utakmice nisam doživeo. U ovim godinama to da doživljavam. Da u ovim godinama se obraćam sa Vi, a on meni kaže sedi dole, pusti mene da sudim. Da mu se najnormalnije obraćam, da se obraćam za čelendž. Takva je ova liga, ali već sam posle zadnje utakmice nagovestio na šta će to da liči i kako će to da bude. Tu nema iznenađenja, sve je to nešto što smo očekivali. Valjda će neko povesti računa, ne znam ko će. Tu je gospodin delegat, njemu sam se obraćao u toku utakmice, imao sam lepu saradnju sa zapisničkim stolom i hvala im, ali protiv nekih stvari ne možete. To se zna šta je i kako je - rekao je Obradović i čestitao rivalu na pobedi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike