Lesor je to pokazao još u Partizanu! Ataman otkrio zbog čega je tražio baš Francuza za prvo pojačanje!

25.05.2024

07:05

0

Autor: A. Š.

Panatinaikos se plasirao u finale Evrolige uz sjajnu partiju nekadašnjeg centra crno-belih

Lesor je to pokazao još u Partizanu! Ataman otkrio zbog čega je tražio baš Francuza za prvo pojačanje!
Matijas Lesor - Copyright Profimedia/Andreas Gora/dpa

Energiju koju je prošle godine davao Partizanu, Matijas Lesor je ove sezone preneo u Panatinaikos. Sa crno-belima je stao nadomak Fajnal fora, u petak uveče je sa zelenima došao na korak od osvajanja Evrolige.

Francuski centar je sa 17 poena i 10 skokova bio najzaslužniji za to što je PAO u polufinalu završnog turnira elitnog takmičenja u Berlinu savladao Fenerbahče.

- Matijas je i prošle godine u Partizanu pokazao svoj karakter. On je bio dobar igrač, ali nisu mnogi razumeli njegov karakter. Zato je moja odluka bila da ga dovedemo. On je agresivan, energičan igrač, koji se uvek bori. Zato sam tražio da bude prvo pojačanje. Morate da imate takvog igrača, bio bih srećan ako unapredi slobodna bacanja, ako tu uradi spreman je za finale - rekao je strateg Panatinaikosa Ergin Ataman.

Turski stručnjak ne bi bio to što jeste da na svoj način nije prokomentarisao i potpuno nesvakidašnju situaciju sa organizatorima F4, koji su u finišu meča dozvolili policajcima sa psima ulaz u dvoranu pa su se u jednom trenutku pomešali lavež i huk sa trbina.

- Nedostatak organizacije u Nemačkoj i dalje traje. Policijski psi su na konferenciji za štampu, mogli bi da vas ugrizu. Ova organizacija koju su napravili Nemci je stvarno neverovatna - dodao je Ataman.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike