Grobari spremaju okupaciju Foruma! Iz Firence do Milana peške za pobedu Partizana! (FOTO/VIDEO)

07.03.2024

07:03

0

Autor: A. Š.

Navijači iz raznih krajeva sveta najavljuju gostovanje u Italiji. Crno-beli bi trebalo da imaju gromoglasnu podršku u domu Olimpije

Grobari spremaju okupaciju Foruma! Iz Firence do Milana peške za pobedu Partizana! (FOTO/VIDEO)
Navijači Partizana u Forumu prošle sezone - Copyright Profimedia/IPP/Roberto Bregani

Partizan se prošle nedelje protiv Anadolu Efesa vratio na trijumfalni evroligaški put, na kojem crno-beli sigurno žele da ostanu i posle gostovanja u Milanu (petak, 20.30).

Iako do meča ima još dovoljno vremena navijače kluba iz Humske već „trese groznica“ meča koji bi u slučaju eventualnog trijumfa mogao da ima ogroman uticaj u borbi za mesto, za početak, u plej-inu elitnog takmičenja.

Svesni su toga i te kako Grobari, koji već nekoliko dana putem društvenih mreža najavljuju gostovanje i okupaciju Milana i tamnošnjeg „Foruma“.

Vraćaju se dani pobede sasvim jasno su poručili navijači regionalnog šampiona iz dalekog Brizbejna, da su „grobari“ s njim gde kod da igra poručili su fanovi crno-belih iz Nemačke, dok su da vole crno-bele ponosno svima rekla tri mališana sa plaže u Buljaricama.

Grupa Nišlija slikala se pred put u Milano ispred aerodroma „Konstantin Veliki“ sa zastavom posvećenom Željku Obradoviću, „grobari“ iz Firence poručili su da će ići peške do Milana za pobedu Partizana, kome i sa Islanda, od nekadašnjeg reprezentativca te zemlje Kristina Jonasona stiže poruka da napada.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike