Partizan u problemu pred Milano: Jaramaz nije sposoban da trenira! (VIDEO)

06.03.2024

13:25

1

Autor: A. S.

Crno-beli imaju teško gostovanje, ali je sastav još uvek nepoznat

Partizan u problemu pred Milano: Jaramaz nije sposoban da trenira! (VIDEO)
Željko Obradović - Copyright Printscreen/YouTube/24sedam TV

Košarkaši Partizana nakon veoma važne pobede nad Efesom, nastavljaju borbu za mesto u Top 8 Evrolige i to na gostovanju ekipi Olimpija iz Milana.

Crno-beli će u Italiji igrati u petak, od 20:30, a pred put je na otvorenom treningu, o susretu sa neugodnim, ali desetkovanim rivaom, govorio i Željko Obradović.

- Pripremamo se za tu utakmicu, imamo problem u smislu da Ognjen Jaramaz nije sposoban da trenira i Džejms Naneli oseća i dalje probleme zbog porvede koje je imao na finalu Kupa, ali pokušava da radi. Što se tiče njih dvojice i tima koji će putovati za Milano, to ćemo odrediti sutra nakon treninga i odnos onoga što vidimo na treningu će odlučiti ko će da putuje - rekao je Obradović, pa se okrenuo ekipi Milana:

- Pričamo o Milanu, ekipi koja je podigla prosek šuteva za tri poena, sa nekih 25 pokušaja, su otišli na 32. Karakteristika njihove igre je da imaju četvorke i petice koje su sposobne da iz pik-end-pop igre šutiraju veliki broj za tri poena, ali su bitni spolji igrači koji sve kreiraju i svi osim Karla Hajnsa su sposobni da šutiraju za tri poena i to su neke glavne stvari na koje treba obratiti pažnju, plus sve ono što smo igrali sa njima ovde, gde su u prvoj utakmici bili dominantni i veliki deo utakmice vodili sa 15 razlike, pa smo mi uspeli u završnici okrenemo utakmicu i da rezultatski to ne bude ni neizvesno. To je velika opomena za nas, da igramo protiv izvanrednog tima i znamo da će biti potrebno da odigramo na najvećem mogućem nivou, ako želimo da imamo pozitivan rezultat.

Što se tiče rivala, nedavno je otkriveno da je Nikola Mirotić ponovo van tima, ipak, Partizan se sprema kao da će domaćin biti u najjačem sastavu.

- Ne znamo mi to dok ne odemo tamo i ne vidimo roster. Spremamo se za sve igrače koje imaju u timu, ko će igrati, ko neće, je nešto što ćemo videti na dan utakmice.

Na kraju, još jednom se trofejni stručnjak dotakao pripreme za svaki naredni duel, s obzirom da je deo sezone kada je svaka utakmica od velike važnosti.

- Pripremamo detalje, pripremamo kao i svaku utakmicu i znamo da je svaka važna. Rekao sam već stvari na koje smo obratili pažnju što se tiče Milana, razmišljamo i o nama, očigledno je da je tim razigran u napadu u poslednje dve utakmice, protiv Cedevite i Efesa, odbrambeno imamo problema, ali radili smo i na jednoj i na drugoj, ali kada igrate najbolje i postižete lake poene, uvek ima nekih detalja u napadu koji nisu dobri. U odbrani neki detalji su jako važni i na to ćemo morati da obrati pažnju, pričali smo i radimo na tome na treninzima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike