Split ne sme više da se ponovi: Žoc zna kako da se pobedi Bajern - otkrio kada se vraća Trifunović! (VIDEO)

07.02.2024

13:06

0

Trener Partizana ističe da su Bavarci odlična ekipa, a da se posebno ističu u skoku

Split ne sme više da se ponovi: Žoc zna kako da se pobedi Bajern - otkrio kada se vraća Trifunović! (VIDEO)
Željko Obradović - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana u veoma nezgodnom trenutku dočekuju ekipu Bajrena u 26. kolu Evrolige, crno-beli su doživeli četiri poraza zaredom u svim takmičenjima.

Trener crno-belih Željko Obradović svestan je da forma njegovog tima nije dobra, ali veruje da će baš meč protiv Bavaraca biti prekretnica u nastavku sezona.

- Bitna utakmica kao i sve ostale u Evroligu, kako bi ostali aktivni što se tiče plasmana u drugu fazu ovog takmičenja. Bajern je odlična ekipa, najbolji skakački tim, drugi u ofanzivnom, treći u defanzivnom, što dovoljno govori o kakvoj ekipi se radi. Pritom, u poslednje vreme odlično šutiraju, za tri poena, čak 40 odsto po utakmici imaju kao tim - istakao je Obradović pred meč sa Bajernom.

Iskusni stručnjak smatra da njegova ekipa treba da odigrao kao što je bio slučaj protiv Bolonje.

- Ništa specijalno, samo da igramo agresivnije i da imamo veću želju. Da igramo kao protiv Virtusa u Bolonji, mislim veći deo utakmice. Naravno, potrebna je veća borebenost, smatram da samo tamo izgubili nekim greškama, koje nisu nama svojstvene.      

Željko Obradović se ponovo osvrnuo i na meč sa Splitom, koja više ne sme da se ponovi.

- Odigrali smo lošu utakmicu, način na koji smo igrali, oni su bili strpljivi i na kraju pobedili, da se priča o kvalitetu, to je na našoj strani, ali motivacija, elan, to nismo imali. Kako god pokazala je sve najgore stvari koje mogu da se dese Partizasnu, razočaranje, i nadam se da se takva utakmica neće više ponoviti.

Trener Partizana osvrnuo se i na povredu Trifunovića, napominjući da neće biti u sastavu protiv Bajerna.

- Još nije počeo da trenira, hteli smo da odradimo sva ispitivanjima, ono što ja znam da je u sve u redu i da će početi sa treninzima - zaključio je Obradović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike