Doužer očekuje reakciju Partizana u Bolonji, Obradović pred Virtus ističe jedan segment koji mora da bude bolji nego u Monaku!

01.02.2024

23:35

0

Autor: A. Š.

Crno-beli u petak igraju jedan od važnijih mečeva u dosadašnjem toku sezone

Doužer očekuje reakciju Partizana u Bolonji, Obradović pred Virtus ističe jedan segment koji mora da bude bolji nego u Monaku!
Pi Džej Doužer - Copyright Profimedia

Nisu košarkaši Partizana imali previše vremena da razmišljaju o porazu od Monaka. Već u petak očekuje ih novi evroligaški izazov, rezultatski možda i važniji nego okršaj sa francuskim timom koji je u sredu relativno lako izašao na kraj sa crno-belima.

Panter i drugovi sutra (20.30) gostuju u Bolonji, gde neće moći da računaju na pomoć Uroša Trifunovića, kojem je pozlilo u avionu tokom puta iz Monaka u Italiju.

- Probaćemo da odigramo na boljem nivou nego što je to bilo protiv Monaka. Pre svega mislim na zagrađivanje koša, jer je Monako dao veliki broj koševa posle ofanzivnih skokova, odnos osvojenih lopti bio je katastrofalan. Na ovom nivou Evrolige, kada vam protivnik uzme 20 lopti više, onda bi to prevedeno na košarkaški jezik trebalo da znači da je lako dobijena utakmica, što je i bilo – istakao je Željko Obradović po dolasku u Bolonju.

Najtrofejniji trener Evrope u dahu je nastavio:

- Na taj veliki i ogroman broj poseda koji su oni imali više od nas, razlika je bila još i pristojna. To su neke stvari na koje moramo da utičemo, uz veliki respekt prema Virtusu koji igra veoma dobro i odigrao je vrlo dobru utakmicu u Beogradu gde su nas pobedili - rekao je Obradović.

Jedan od najboljih košarkaša Partizana ove sezone Pi Džej Doužer u Monaku nije bio ni blizu izdanja na koje je navikao navijače, pa će protiv Virtusa imati priliku da pokaže da je partija u Kneževini bila samo posledica lošeg dana.

- Srećan sam jer sam u prilici da budem na terenu sa svojim saigračima. Očekujem da pokažemo reakciju, gledali smo danas video, imali noćas trening i očekujem da sutra odigramo dobro - naglasio je Doužer.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike