Željko surovo iskren posle novog regionalnog kiksa: Osećam veliku bruku i sramotu!

05.02.2024

21:15

0

Autor: A. Š.

Trener Partizana osetio potrebu da se izvini navijačima posle novog blamantnog regionalnog poraza ove sezone

Željko surovo iskren posle novog regionalnog kiksa: Osećam veliku bruku i sramotu!
Željko Obradović sa saradnicima na utakmici sa Splitom - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana još jednom su ove sezone žestoko razočarali navijače. Split je Areni šokirao regionalnog šampiona, posle čega je Željko Obradović na konferenciji za medije bio surovo iskren.

- Čestitam ekipi Splita na zasluženoj pobedi, večeras su igrali neuporedivo bolje od nas, apsolutno su zaslužili da pobede – kazao je najtrofejniji trener Evrope, pa izgovorio rečenicu koju verovatno da nikada nije rekao:

- Prva stvar koju moram da uradim je da se izvinim svim ljudima koji su došli i koji su gledali ovakvo neverovatno loše izdanje. Kad ekipa izgleda ovako kako izgleda, onda trener treba da se zapita i da preuzme odogovornost, ja ću je preuzeti.

Prokomentarisao je Obradović i odluku da večeras iz sastava izostavi dva ključna ofanzivna igrača, kapitena Kevina Pantera i Pi Džej Doužera.

- Znali smo da ispred nas i iza nas ima serija utakmica i razmišljao sam da je prilika da se odmore dva igrača. Kevin koji je u velikoj minutaži i Pi-Džej koji ima taj problem s nogom i zbog toga sam ih sklonio iz tima, plus Trifa koji je u procesu da se utvrdi što mu je pozlilo na putu pre neki dan. Tako da... Još jednom zaista izvinjenje svim navijačima Partizana što su imali priliku da gledaju ovakvo izdanje tima. Velika sramota, osećam veliku bruku i sramotu – priznao je Željko Obradović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike