Zvezdin trener Delijama servirao sjajnu vest pred derbi: Sa Teodosićem na Partizan!

27.01.2024

18:38

0

Autor: A. Š.

Crveno-beli kompletirali redove u pravom trenutku, pošto se posle Nemanje Nedovića u tim vraća i iskusni plejmejker

Zvezdin trener Delijama servirao sjajnu vest pred derbi: Sa Teodosićem na Partizan!
Miloš Teodosić - Copyright MN Press

Doživeli su košarkaši Crvene zvezde još jedan izuzetno bolan poraz u Evroligi. Alba je u Berlinu iz temelja poljuljala ambicije crveno-belih da se ove sezone domognu plej-ofa elitnog takmičenja, ali vremena za tugovanje nema.

Već u nedelju (19.00, TV Arena sport Premium1) izabranicima Janisa Sferopulosa u goste dolazi najveći rival Partizan, na derbi 18. kola AdmirlaBet ABA lige.

- Svaka utakmica sa Partizanom je važna, igrali smo već do sada. Znamo važnost i ove utakmice, kao što je i svaka važna, ali znamo i da smo prvi na tabeli u ovom trenutku. Imamo ekstra motiv jer želimo da ostanemo na prvom mestu – rekao je u najavi meča trener crveno-belih Janis Sferopulos.

Grčki strateg je u najavi duela sa večitim rivalom navijačima podario i jednu sjajnu vest. Posle Nemanje Nedovića, koji se u tim vratio u Berlinu, Sferopulos će u nedelju na raspolaganju imati i Miloša Teodosića.

- Miloš će trenirati u subotu i mislim da će biti spreman kao i ostali momci. Pozivam naše navijače da dođu u velikom broju i bodre naš tim ali fer, sportski i korektno - rekao je Janis Sferopulos pred četvrti derbi u tekućoj sezoni.

Zvezda je trenutno lider AdmiralBet ABA lige sa dve pobede više od Partizana, pa bi u nedelju eventualnim trijumfom napravila verovatno i odlučujući koraka u borbi za prednost domaćeg terena u finalu plej-ofa.

- Svaka utakmica sa Partizanom je velika utakmica, veliki je i ulog. Ipak, dobro se znamo, ovo će biti četvrti derbi u sezoni. Očekujem zanimljivu utakmicu i nadam se našoj pobedi uz veliku podršku naših navijača sa tribina – rekao je Dejan Davidovac.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike