Teodosić nije spreman, Nedović - videćemo! Sferopulos na mukama, Zvezda juri Top 8, povrede remete planove!

24.01.2024

15:12

0

Autor: A. S.

Dobra vest je stanje mladog Topića

Teodosić nije spreman, Nedović - videćemo! Sferopulos na mukama, Zvezda juri Top 8, povrede remete planove!
Janis Sferopulos - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde jure mesto u Top 8 Evrolige, a naredni meč i gostovanje ekipi Albe, neće biti lako. Trener Janis Sferopulos je u mukama, jer povrede kroje spoljnu liniju tima sa Malog Kalemegdana.

Crveno-beli se nalaze samo dve pobede ispod mesta koje vodi u narednu rundu Evrolige, a u Berlinu će napadati prvu, iako je veliki broj spoljnih igrača povređen, pa će samo jedan od njih putovati za Berlin.
 
Iskusni Miloš Teodosić je na spisku povređenih, pa je izvesnije da će se spremati za derbi, koji je na programu u nedelju, dok je Nemanja Nedović i dalje u konkurenciji za okršaj sa Albom.

- Ne, Teodosić neće igrati, nije spreman, Nedović je takođe prvi put trenirao, on će putovati, ali će odluka biti na dan utakmice, ne verujem da će biti sto odsto spreman - rekao je grčki stručnjak. 

I Nikola Topić je na pauzi zbog problema sa povredom, krenuo je da trenira, ali nije poznato kada će i zaigrati.

- On će početi da trči ovih dana, idemo dan po dan.

Grk je na kraju javnosti i predstavio pojačanje, Amerikanca Džavonta Smarta, koji je došao kako bi pomogao nakon povreda Teodosića, Topića i Nedovića.

- On ima pravi mentalitet, daje nam mnogo i defanzivo i ofanzivno, spreman je da igra, ovo mu je prvi put van Amerike, sve je drugačije u odnosu na šta je navikao, mora da se prilagodi, ali veoma sam srećan zbog toga koliko se prilagođava i mislim da treba da mu damo malo vremena i biće sjajan - završio je Sferopulos. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike