Srceparajuće i razarajuće! Od Milojevića se još jednom oprostio i trener njegovih Voriorsa, a tek poruka na majici... (VIDEO)

22.01.2024

23:41

0

Autor: D. N.

Stiv Ker je pričao o utakmici u Beogradu

Srceparajuće i razarajuće! Od Milojevića se još jednom oprostio i trener njegovih Voriorsa, a tek poruka na majici... (VIDEO)
Copyright Printscreen/X/Warriors on NBCS

Utakmica između Partizana i Mege bila je u znaku oproštaja od Dejana Milojevića. Među brojnim ljudima koji ga žale je i njegov klub, u kojem je imao poslednji angažman, Golden Stejt.

Ali je o legendarnom košarkašu, kasnije i treneru govorio i Stiv Ker, čiji je Milojević bio pomoćnik. Na konferenciji je nosio crnu majicu na kojoj je bilo srce u kojem su inicijali Milojevića, kao i "brate" na srpskom jeziku.

- Srceparajuće. Razarajuće. Ovo je najteža stvar u kojoj sam učestvovao u NBA ligi. Teško je opisati ovu našu nedelju. Izgubili smo nekoga tako nama bliskog. I važnije od toga, najteže je videti kako njegova porodica pati. Ova poslednja sedmica, poslednjih pet dana, bili su prožeti šokom, emocijama, velikim izlivima ljubavi...

Ne znam da li ste videli događaj u Srbiji, igrala su dva tima u kojima je on bio, Mega, koju je trenirao, i Partizan, tim u kojem je bio zvezda. Ne znam da sam nekad video takvu posvetu pre utakmice. Gledali smo to kao tim. Stekli smo bolji sliku o tome šta je Dejan značio svojim zemljacima. Naravno, mnogo je značio i nama, Nataši, Maši i Nikoli... Ovo je bilo razarajuće za nas - emotivno je rekao Stiv Ker.

Podsetimo, Voriorsi su odložili nekoliko utakmica zbog tragičnog događaja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike