Partizan objavio najtužniju od svih tužnih slika sa oproštaja od Dejana Milojevića!

22.01.2024

23:10

0

Autor: A. Š.

Mnogo emocija bilo je večeras u najvećoj dvorani na Balkanu, pre i tokom meča crno-belih i Mege

Partizan objavio najtužniju od svih tužnih slika sa oproštaja od Dejana Milojevića!
Novica Veličković u zagrljaju brata Dejana Milojevića - Copyright Promo/KK Partizan

Svako ko se večeras našao u beogradskoj Areni imaće o čemu jednom da priča deci i unucima… Da, najveća dvorana na Balkanu je bila puna „kao oko“, i da, Partizan je ubedjivo pobedio u atmosferi o kojoj će se još dugo pričati…

Samo, ništa od toga nije važno… Ni rekordna poseta na jednoj utakmici AdmiralBet ABA lige, niti jedno od najboljih izdanja izabranika Željka Obradovića ove sezone… Večeras je sve bilo u znaku Dejana Milojevića!

Jedan od najvećih miljenika Partizanove publike iznenada je preminuo od posledica srčanog udara, a sudbina je udesila da baš klubovi u kojima je ostavio najveći igrački i trenerski pečat odigraju prvi meč po njegovom preranom odlasku.

Sve je u najvećoj dvorani na Balkanu u ponedeljak uveče pucalo od emocija… Nekolicina onih koji su sa Milojevićem u nekom trenutku svojih karijera delili svlačionicu, iz prvih redova Arene nisu ni pokušavali da sakriju suze kada je na video bimu krenuo kratki film kao omaž velikom asu, ali jedna scena se posebno izdvojila na parketu novobeogradske dvorane.

Partizan je taj detalj posebno i istakao i nema sumnje da će kod mnogih izazvati osećaj najtužnije fotografije od svih tužnih koje su večeras urađene u Areni. Ostaće zagrljaj Novice Veličkovića i rođenog brata Dejana Milojevića negde oko centra Partizanovog doma, kao večni podsetnik na to koliko je Deki bio voljen… U svojoj porodici, biološkoj, kao i onoj košarkaškoj…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike