Partizanov Aleksa se vratio, ali trenutak je bio tužan, pretužan! Ispratili smo Dejana, utakmica je bila u drugom planu!

22.01.2024

23:08

0

Autor: D. N.

Posle povrede ponovo je zaigrao za crno-bele

Partizanov Aleksa se vratio, ali trenutak je bio tužan, pretužan! Ispratili smo Dejana, utakmica je bila u drugom planu!
Copyright MN Press

Košarkaši Partizana upisali su novu pobedu u AdmiralBet ABA ligi, i to protiv Mege. Ipak, ubedljiv trijumf u "Areni" kao i sve tokom utakmice ostao je u senci oproštaja od Dejana Milojevića. Sve je bilo u znaku poslednjeg pozvrada legendarnom košarkašu, kasnije i treneru. 

- Dobra utakmica stvarno, već sam rekao, koliko nas je zadužio Dejan. Imao sam priliku da sarađujem sa njim, svi znamo koliko je bio fantastičan čovek. Svaka čast navijačima na izvanrednoj atmosferi. Prepuna je bila Arena i ispratila ga na najbolji mogući način. Aplauz koji je trajao večnost...

Utakmica je bila u drugom planu. Saučešće porodici i svima koji su ga poznavali, bili uz njega čitavu košarkašku i trenersku karijeru - rekao je Aleksa Avramović posle meča koji je njegov tim rešio bez većih problema.

- Utakmicu smo igrali ozbiljno, pobedili Megu i napravili dobru uvertiru pred Žalgiris - dodao je povratnik na parket posle povrede.

Za 13 minuta dao je devet poena, uz pet asistencija.

- Najzahvalniji sam doktorima i fizioterapeutima, koji su pratili moje stanje i pomogli mi. Hvala im neizmerno. Trudili smo se da se vratim što pre, ovo je najbrže moguće, nije bila naivna povreda - zaključio je reprezentativac Srbije koji će kao i ostatak tima u petak i nedelju odigrati dve veoma važne utakmice, sa Žalgirisom i Crvenom zvezdom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike