Grobare na najtužnijoj utakmici dočekala lepa vest: Ovo su čekali više od mesec dana!

22.01.2024

20:22

0

Autor: A. Š.

Srpski reprezentativac Aleksa Avramović velikim aplauzom dočekan na parketu posle oporavka od povrede

Grobare na najtužnijoj utakmici dočekala lepa vest: Ovo su čekali više od mesec dana!
Aleksa Avramović na meču sa Megom - Copyright AdmiralBet ABA liga/KK Partizan/Dragana Stjepanović

Partizan večeras igra jednu od najtužnijih utakmica u svojoj dugoj istoriji. Na zatvaranju 17. kola AdmiralBet ABA lige crno-beli u Areni dočekuju Megu, u meču koji je u najavi označen kao oproštajni od Dejana Milojevića.

Nekadašnji legendarni košarkaš Partizana iznenada je preminuo pre nekoliko dana u SAD od posledica srčanog udara, a sve ono što se pre prvog sudijskog podbacivanja odigralo u najvećoj dvorani na Balkanu košarku je bacilo u potpuno drugi plan.

Ipak, „grobare“ je u Areni dočekala i jedna lepa slika. Posle nešto više od mesec dana, u Partizanov dres se vratio Aleksa Avramović, čiji je ulazak na parket sredinom prve deonice dočekan velikim aplauzom rekordnog broja navijača na jednoj utakmici AdmiralBet ABA lige.

Podsetimo, Avramović je doživeo prelom noge na evroligaškoj utakmici protiv milanske Olimpije u Areni početkom decembra prošle godine. Iako su prve prognoze ngoveštavale znatno duži period oporavka, srpski reprezentativac se vratio u sastav Željka Obradovića i biće veliko pojačanje za Valjak u nastavku sezone.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike