Kakvo poštovanje prema Žocu: Obradović je najbolji trener - taj čovek me inspiriše!

11.01.2024

18:43

0

Trener Makabija ima izuzetno veliko poštovanje prema strategu crno-belih

Kakvo poštovanje prema Žocu: Obradović je najbolji trener - taj čovek me inspiriše!
Željko Obradović - Copyright MN Press

Trener Makabija Odad Kataš pred meč sa Partizanom u petak (20.30) u Beogardskoj areni ima samo reči hvale za crno-bele, napominjući da izuzetno ceni Željka Obradovića. 

- Za mene je Željko najbolji, barem je tako u mojim očima. Naučio sam mnogo od njega kada sam bio igrač, a posle i kao trener. I sada gledam, učim. Velika je čast voditi tim protiv njega. Ono što trenera Obradovića čini toliko posebnim je što se uvek, uvek menja - rekao je Kataš, pa dodao:

- Prilagođava se na sve timove, na sve stilove, promene. Uvek moraš da budeš spreman na iznenađenje protiv njega. I vidite da uvek pronalazi način. Čak i ako sezona ne počne najbolje, on uspe sve da popravi. Izvlači najbolje iz svojih igrača. Impresivno. Taj čovek me inspiriše.

Trener Makabija ističe da sve ekipe koje vodi Obradović igraju sve bolje, kako prolazi sezona. 

- Partizan je potpuno drugačiji tim sada, mnogo se promena desilo. I, kao i uvek, Obradovićevi timovi igraju sve bolje i bolje kako sezona odmiče. Dakle, sada ćemo igrati protiv potpuno različite ekipe u nekoj drugačijoj formi. Igraćemo na jednom od najvrelijih terena u Evropi - zaključio je Kataš.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike