Obradović video dva lica Partizana i čestitao Fenerbahčeu na pobedi: Žao mi je, imali smo šansu...

09.01.2024

21:40

0

Autor: G. F.

Trener crno-belih prepoznao probleme u igri svog tima

Obradović video dva lica Partizana i čestitao Fenerbahčeu na pobedi: Žao mi je, imali smo šansu...
Željko Obradović - Copyright Printscreen/YouTube/KK Partizan

Poraz košarkaša Partizana od Fenerbahčea verovatno ne bi bilo toliko "bolan" po crno-bele da nisu imali i 17 poena viška tokom meča.

Usledio je veliki pad u igri srpskog tima koji je neminovno doveo do toga da neraspoloženi napuste Istanbul. Videli su to svi koji su pratili meč, a video je i trener Partizana Željko Obradović.

- Odigrali smo dva različita poluvremena, prvo, gde smo igrali sa ogromnom željom i energijom, uz ono što je neophodno da se igra u Evroligi, sa pameću i sa jasnom idejom. Sve je bilo apsolutno drugačije u drugom poluvremenu. Žao mi je, jer su to isti igrači. Mislim da je to pitanje koncentracije i karaktera, da izađeš i nastaviš da igraš kao što si igrao. Da prepoznaš neke stvari i kada imaš problem u napadu da nastaviš da igraš agresivnu odbranu, a mi smo dozvolili da nam se u četvrtoj četvrtini, gde su nam se odvojili, napravimo samo tri faula, a ta tri faula su bila na šutu, a mislim da je prvi bio dodatno bacanje.

Obradović je naglasio da je rezultat svega toga mogao da bude samo poraz...

- To su problemi koje smo imali i morali smo da izgubimo utakmicu. Strašno mi je žao, jer smo imali mogućnost da odigramo dobru utakmicu do kraja protiv jednog veoma dobrog tima, ali ispalo je kako je ispalo i čestitam Fenerbahčeu - zaključio je Obradović posle meča za Jutjub kanal KK Partizan.

Crno-beli nakon 20 utakmica u Evroligi imaju polovičan učinak od 10 pobeda i 10 poraza,

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike