Veliko poštovanje iz Makabija: Partizan ima najboljeg trenera Evrope!

04.10.2023

14:48

0

Trener "Ponosa Izraela" Odad Kataš smatra da su crno-beli izuzetno kvalitetna ofanzivna ekipa

Veliko poštovanje iz Makabija: Partizan ima najboljeg trenera Evrope!
Zeljko Obradović - Copyright MN Press

Košarkaše Partizana u četvrtak (20.05) u prvom kolu Evrolige očekuje gostovanje Makabiju, a trener "Ponosa Izraela" Odad Kataš ima izuzetno lepo mišljenje o Željku Obradoviću, smatrajući da je najbolji stručnjak Evrope.

- Uzbuđeni smo što Evroligu ove sezone krećemo iz naše dvorane. Dolazi nam Partizan, ekipa koja igra izuzetno dobro u napadu. Pritom, na klupi ovog klub je najbolji trener Evrope, to vam dovoljno govori o kakvoj ekipi se radi - poručio je Kataš.

Trener Makabija je svestan da će im nedostajati njihov najbolji igrač Boldvin, ali i pored toga veruje u trijumf svoje ekipe.  

- Povreda Boldvina je udarac za naš tim. On će da propusti nekoliko narednih utakmica, a verujem da se ne radi o ozbiljnijoj povredi. Čak i da su Boldvin i Džoš Nebo 100 odsto spremni to bi bila teška utakmica za nas - zaključio je Kataš.

Košarkaš Makabija Bonzi Kolson izjavio je da je cilj kluba plasman u plej-of Evrolige.

- Svaka utakmica je teška, Evroliga nije laka. Treneri rade odličan posao, imamo sjajne momke, koji će dati sve od sebe za grad, državu i navijače. Rekao sam novim igračima da se zabavljaju dok igraju. Navijači će praviti veliku buku, moraju to da prihvate - zaključio je Kolson.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike