Obradović zahvalio navijačima koji su bodrili Partizan na Badnje veče: Srećan Božić svima, mi ćemo na trening pred Fenerbahče!

06.01.2024

21:19

0

Autor: G. F.

Trener crno-belih miran je posle pobede nad Krkom u AdmiralBet ABA ligi

Obradović zahvalio navijačima koji su bodrili Partizan na Badnje veče: Srećan Božić svima, mi ćemo na trening pred Fenerbahče!
Željko Obradović - Copyright Printscreen/YouTube/BC Partizan

Pobedom na Badnje veče košarkaši Partizana su svojim navijačima ulepšali i predstojeći najradosniji hrišćanski praznik.

Nakon trijumfa nad Krkom u 15. kolu AdmiralBet ABA lige, trener crno-belih Željko Obradović je upravo u tom duhu započeo konferenciju za medije:

- Pre svega hvala svim ljudima koji su bili u Areni večeras na ovo specijalno veče. Da iskoristim priliku da svima poželim srećno badnje veče i sutrašnji veliki praznik - prve su reči Obradovića posle trijumfa nad Krkom.

- Odigrali smo kako smo odigrali prvo poluvreme i onda se to svelo na podelu minutaže. Svi srećni i zadovoljni, svi dali poene i to je to.

O nešto većoj minutaži za pojedine igrače i povratku Uroša Trifunovića na parket, Obradović kaže:

- Tristan počinje već dugi niz utakmica i onda se postavlja pitanje da li trener može nešto više da uradi, da pokaže poverenje nekome, nego kad si u startnoj petorci. On je u ABA ligi među najvećim minutažama. Koprivica kad god je koncentrisan pomaže izuzetno timu, ali nije to samo njegov problem, mnogi igrači imaju problem sa koncentracijom. Što se tiče Uroša nije lako odigrati utakmicu posle duge pauze. Ja ne pamtim kad smo imali trening, sutra ćemo ga imati. Na Božić ćemo imati trening da se što bolje pripremimo za Fenerbahče. Tako da je on praktično bez treninga odigrao sasvim korektno.

Vesti o Alenu Smailagiću i Zeku Ledeju koji su i duel sa Krkom propustili zbog povreda nisu baš pozitivne pred duel u Evroligi sa Fenerbahčeom.

- Veoma teško da će Smailagić igrati, za Ledeja ćemo videti kako će se osećati.

Stiglo je i neobično pitanje da li bi Partizan u narednom periodu kada veći broj utakmica igra kod kuće mogao da reši pitanje plasmana u Top 8.

- Ne! Apsolutno ne! Mislim da se status Top 8 neće rešiti do poslednjeg kola Evrolige. I da će u mnogim susretima odlučivati koš razlika i međusobni susreti. Naravno, ovo je košarka, postoji mogućnost da neka ekipa veže seriju pobeda, a neka seriju poraza, ali u ovom trenutku mi se čini da se ništa neće znati do poslednjeg kola.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike