Todorić otvorio dušu: Ostoja Mijailović i Milan Iskirin su me sačuvali od grupe navijača - to su uradili u mom interesu!

09.11.2023

11:04

0

Bivši sportski direktor crno-belih otkrio šta se sve dešavalo oko njegovog odlaska iz kluba i zašto je došlo do razlaza sa Vujoševićem

Todorić otvorio dušu: Ostoja Mijailović i Milan Iskirin su me sačuvali od grupe navijača - to su uradili u mom interesu!
Dragan Todorić - Copyright Dusan Milenkovic/ATAImages

Legenda Partizana, ali i srpske košarke je sigurno i čuveni Dragan Todorić, koji je ceo svoj život posvetio crno-belima.

On je kao igrač ili funkcioner Partizana učestvovao u osvajanju svih 48 trofeja crno-belih.

Todorić je bio gost Podkasta "Jao Mile" gde je otkrio kako ga je predsednik Partizana Ostoja Mijailović spasio od grupe navijača, koji su bili na strani Duška Vujoševića, otkrivši šta se sve dešavalo oko njegovog odlaska iz kluba.

- Ja nisam baš imao razloga da budem ljut što sam morao da napustim Partizan, jer sam i ja to radio drugim ljudima. Ali, moram posebno da se zahvalim Ostoji Mijailoviću i Milanu Iskrinu, koji su radili u mom interesu i sačuvali me od grupe navijača - počeo je razgovor za podkast !Jao Mile" i dodao:

- Moj problem je bio sa Duletom, koji je godinu dana ranije morao da napusti klub, a ljudi u njegovom okruženju su Vujoševićev odlazak vezivali za mene i verovali da sam ja odgovoran što je morao da ode iz Partizana. To sam sve objasnio u svojoj knjizi. Moram da istaknem sve što sam radio, radio sam u interesu kluba, da li je to bilo dobro ili ne, to neka presudi neko drugi.

BONUS VIDEO:   

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike